Duhovnost

ISUS TI GOVORI

MEDITACIJA Povezanost s Isusom Nikad se nećeš osjetiti samom ili napuštenom dok god ostaješ povezana s Isusom

vinograd

Foto: Unsplash, Árpád Czapp

 

„Ja sam trs, vi loze. Tko ostaje u meni i ja u njemu, taj donosi mnogo roda. Uistinu, bez mene ne možete učiniti ništa.“ (Iv 15, 5)

Ja sam trs – duhovna žila kucavica – a ti si moja predivna loza, koja daje plod svima koji ga žele kušati. Ja sam u tebi i s tobom. Vječno smo povezani. Nikad se nećeš osjetiti samom ili napuštenom dok god ostaješ povezana sa mnom. Gdje god si ti, ondje sam i ja, spreman da ti dam sve što ti je potrebno u tom trenutku vremena.

Ne zaboravi da ništa što možeš reći ili učiniti nikada neće promijeniti moju ljubav za tebe

Veselim se što tečem kroz tebe, moja najdraža. Nikada neću prekinuti našu svezu, čak i ako poželiš otići od mene. Moje će ruke uvijek biti raširene za tebe i čekati te da mi dođeš u zagrljaj. Ne zaboravi da ništa što možeš reći ili učiniti nikada neće promijeniti moju ljubav za tebe. Stoga ostani povezana s trsom, moja ljubavi.

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Knjiga je rasprodana!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh