Osobni razvoj

OSLOBODI SE KRIVNJE

Zašto ne praštaš sebi kada padneš? Ovo je novi dan i Isus je spreman učiniti novost u tebi. Stoga se oslobodi krivnje i vjeruj Mu da će popraviti ono što je pošlo krivo

Zašto ne praštaš sebi kada padneš?

Foto: Pixabay

 

Svi su sagriješili i nedostojni su moje slave, zašto onda ne oprostiš sebi kada padneš? Ne znaš li da ću te podići kad me zazoveš i pokaješ se? Nema tog grijeha koji mene, tvojeg Kralja, može spriječiti da te iskupim i ponovo ti vratim tvoje kraljevsko dostojanstvo.

Čitaj moju riječ, moja ljubavi; mnogi od mojih izabranih čine pogreške

Čitaj moju riječ, moja ljubavi; mnogi od mojih izabranih čine pogreške. Kao što svima njima dajem novi početak, isto ću učiniti i za tebe.

Samo me gledaj kako te preobražavam

Ovo je novi dan i spreman sam učiniti novost u tebi. Stoga se oslobodi krivnje i vjeruj mi da ću popraviti ono što je pošlo krivo. Samo me gledaj kako te preobražavam u osobu za koju sam te pozvao da budeš. Ja sam Bog nove prigode i moja milost traje zauvijek!

Voli te
tvoj Kralj, koji podnosi tvoju krivnju

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh