Osobni razvoj

ISUS TI ŽELI OTVORITI DUHOVNE OČI

Ne zaboravi da postoji nevidljivi neprijatelj tvoje duše Dopusti Isusu da bude tvoje oči kada ne možeš vidjeti

Foto: Pixabay


 

Moja princezo…

Daj mi da ti otvorim duhovne oči

Dođi k meni odmah sada i daj mi da otvorim tvoje duhovne oči, kao što sam to bio učinio za Elizejeva slugu kad su ga opkolile neprijateljske vojske. Svojim je duhovnim očima mogao vidjeti cijelu četu moje nebeske vojske i vatrena kola koja su ga štitila.

Ne zaboravi da postoji nevidljivi neprijatelj tvoje duše, koji će te pokušati srušiti. Stoga mi dopusti da budem tvoje oči kada ne možeš vidjeti.

Ti si također moja izabranica i obećajem ti da ću te štititi ako ćeš ići putem vjere u svojim svakodnevnim kušnjama. Ne zaboravi da postoji nevidljivi neprijatelj tvoje duše, koji će te pokušati srušiti. Stoga mi dopusti da budem tvoje oči kada ne možeš vidjeti.

I upamti: „Vi ste, dječice, od Boga i pobijedili ste ih jer je moćniji onaj koji je u vama nego onaj koji je u svijetu.“ (1 Iv 4, 4) Ja sam onaj koji je u tebi. Ja sam onaj koji se bori za tebe. Čak i kad se osjećaš kao da si usred rata, nije na tebi da ga vodiš, nego na meni. Stoga mi dopusti da ti otvorim oči vjere i vidjet ćeš pobjedu.

Voli te

tvoj Kralj, koji ti otvara oči

I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će srca vaša i vaše misli u Kristu Isusu.

(Fil 4, 7)

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Sheperd. Više o knjizi pročitajte ovdje.
Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh