Preporučamo

NOVA KNJIGA

„Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ „Molim se da, dok čitaš ova ljubavna pisma, otkriješ da su Božja ljubav, snaga i obećanja dana tebi.“ (Autorica)

„Njegova princeza – 'ljubavna pisma' tvojeg Kralja“

„Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ knjiga je koja će svakoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi.


Knjiga je do sada otisnuta u više od 500 000 primjeraka! Samo u Slovačkoj je do sada prodano 50 000 komada.

Riječ autorice Sheri Rose Shepherd

Znam kako je teško gledati svoj život i misliti o sebi kao o kraljevni. Ali istina je da je Bog naš Kralj i da nas je odabrao (1 Pt 2, 9). Nažalost, mnogi od nas zamijenili su istinu o onome što Bog kaže da jesmo tamnijom verzijom sebe, koja čezne za priznavanjem drugih i hrani se našim vlastitim nesigurnostima.

(…) Tražila sam u Svetom pismu i zapisivala što mislim da bi nam Bog osobno rekao kad bismo ga mogli čuti svojim srcem, naći ga u njegovoj riječi i imati dovoljno vjere da povjerujemo u ono što nam govori.

Molim se da, dok čitaš ova ljubavna pisma, otkriješ da su Božja ljubav, snaga i obećanja dana tebi. (…) No, samo čitanje o Božjoj ljubavi nije dovoljno da osigura mjesto u Božjem kraljevstvu. Prije svega moramo prihvatiti njegov poziv i primiti dar njegova Sina – Isusa Krista. (…) Ako ne doživim tu čast da se osobno upoznamo tijekom ovog života, radujem se tomu što ćemo zajedno uživati vječnu slavu u nebu. Dotada neka naš Kralj blagoslovi tvoj hod s njime.

Autorica

sheri_opt

Sheri Rose Shepherd, autorica

 

Iz knjige

Čekaj na mene, moja princezo. Moje je vrijeme uvijek savršeno. Znam da si zabrinuta zbog mnogih stvari i vidim tvoju želju da izvršiš sve planove koje sam ti usadio u srce. Znam da čezneš za letom i vidim tvoj entuzijazam. Međutim, kao što vinogradar njeguje lozu i čeka pravi trenutak za berbu grožđa, tako i ja neumorno radim da te pripravim da doneseš mnogo roda. Nemoj se zalijetati ispred mene ili pokušati poletjeti prije nego što su moji planovi dovršeni. Tvoja snaga će te izdati i tvoji će se snovi raspršiti. Vjeruj mi da su moji snovi za tebe veći nego što možeš i poželjeti za sebe. Dospjet ćeš dalje i vinuti se više ako budeš strpljivo čekala da prvo dobiješ moj blagoslov. Dođi mi blizu i obećavam da će ti to vrijeme čekanja biti najslađa nagrada.

Voli te

tvoj Kralj i Gospodar savršenog trenutka

 

Nemoj se obeshrabriti, moja voljena; bol je dio života. Ali obećavam ti da ću pretvoriti u radost svaku suzu koju si isplakala i iskoristiti tvoju duboku patnju za božansku svrhu. Nemoj skrivati svoje boli od mene. Znam sve o tebi. Ti si moja, moja voljena! Ja sam jedini koji može razumjeti tvoje srce i dati ti mir i ozdravljenje. Ja sam također osjetio veliku bol, odbacivanje i srdžbu. Ali zajedno možemo nadvladati svaku kušnju. S rukom u ruci dovest ću te na svoje mjesto mira i radosti nakon oluje. Sunce će ti zasjati ponovno, a tvoje će srce biti zacijeljeno. Obećavam ti, moja princezo, kad budeš prolazila kroz duboke vode velike nevolje, da ću biti s tobom. Kad te preplave vode teškoća, nećeš se utopiti. Nađeš li se u vatri pritisaka, neće te opeći.

Voli te

tvoj Kralj i tvoj Iscjelitelj

 

Jesi li zapala u tamu i strah? Dođi k meni i reci mi čega se bojiš. Je li to budućnost? Tvoje zdravlje? Tvoje životne okolnosti? Tvoje financijsko stanje? Tvoja sigurnost? Ne znaš li da sam ja Stvoritelj i Kralj svega? Posjedujem sva blaga svemira. Ništa nije iznad mojeg znanja ili moje moći. Zapamti da sam ja tvoj Bog i Spasitelj. Nikada ti neću dati više nego što možeš nositi. Zamoli me bilo što u vjeri i čini što ti kažem, a ja ću odagnati tvoj strah. Ja sam Gospodin Bog tvoj i volim se brinuti o tebi, moje dijete. Stoga ne boj se, moja princezo. Uvijek sam uz tebe.

Voli te

tvoj Kralj i tvoj neustrašiv Vođa

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Osnovne informacije

Naslov: „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“

Autorica: Sheri Rose Shepherd

Nakladnik: Figulus

Godina izdanja: 2019.

Jezik: hrvatski

Prijevod s engleskog jezika i jezično uređivanje: Josip Sinjeri

Broj stranica: 196

Uvez: tvrdi

Veličina knjige: 11×15,4 cm

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh