Najave

SIMULTANI PRIJEVOD NA HRVATSKI JEZIK

Online konferencija o posljednjim vremenima uz slavljenje te službu proroštva i ozdravljenja Polaznici će, uz pomoć konferencije, imati priliku rasti u svetosti kroz iščekivanje drugog Kristovog dolaska, razlučivati znakove vremena uz pomoć Svetog pisma i Crkvene tradicije te usvojiti biblijsko shvaćanje posljednjih vremena...

Foto: Screenshot | Canva

Katolička karizmatska udruga Cor et Lumen Christi, 14. i 15. travnja, organizira online konferenciju na temu: “Živa Riječ: Posljednja vremena”. Na konferenciji će govoriti o. Pat Collins te dva dugogodišnja člana spomenute udruge; Duncan Mitchell i Niklas Carlsson. Susreti će biti simultano prevedeni na hrvatski, mađarski i malajalamski jezik. 

Konferencija će iznijeti biblijski pregled posljednjih vremena s naglaskom na pouzdanje u Kristov trijumf u našim životima. Polaznici će, uz pomoć konferencije, imati priliku rasti u svetosti kroz iščekivanje drugog Kristovog dolaska, razlučivati znakove vremena uz pomoć Svetog pisma i Crkvene tradicije te usvojiti biblijsko shvaćanje posljednjih vremena. Predavači će im približiti skrivene dubine liturgije i knjige Otkrivenja te pomoći u ispunjenju Božjeg plana za njihove živote.

Osim nagovora i predavanja, bit će vremena za slavljenje te službu prorokovanja i čudesnih ozdravljenja.

Online susret u petak (14. travnja) traje od 19:30 do 21:30, a u subotu od 10:00 do 21:30 uz pauze i vrijeme za ručak. Cijena ulaznice iznosi 5 funti, a prijaviti se možete na poveznici ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh