Zanimljivosti

COR ET LUMEN CHRISTI

VIDEO Internacionalni čudotvorni katolički online susret Zagovorna molitva ozdravljenja održat će se u subotu 21. listopada u 18:30 s Damianom Stayneom i bit će dostupna na YouTube kanalu

Foto: Damian Stayne & Cor et Lumen Christi Community, Screenshot/ YouTube

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Damian Stayne & Cor et Lumen Christi Community, Screenshot/ YouTube

Zajednica Cor et Lumen Christi organizira 21. listopada, online susret naziva: „Katolički čudotvorni susret”. Slavit će se živi Isus Krist te čudesna i iscjeljujuća snaga Duha Svetoga prepunog ljubavi koji pokreće Crkvu i danas.

Jedan od govornika je Damian Stayne. On je osnivač zajednice Cor et Lumen Christi, te Christopher Prowse. Potonjeg je papa Franjo imenovao nadbiskupom nadbiskupije Canberra Goulburn, u Australiji 12. rujna 2013. godine.

On svoj karizmatski pokret u Crkvi opisuje kao „električnu struju Duha Svetoga koja nas oživljava, daje nam nadu i osim svega drugog daje veliku radost”.

Svojevemeno je i kardinal Raniero Cantallamessa opisao ovaj susret kao „jedan od najsnažnijih događaja na kojem je bio u posljednjih nekoliko godina”.

Zagovorna molitva ozdravljenja održat će se u subotu 21. listopada u 18:30 s Damianom Stayneom i bit će dostupna na YouTube kanalu.

Oni koji žele prisustvovati cjelodnevnom događaju više detalja mogu pogledati ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh