Najave

“UČINI TAJ ISKORAK”

Novost u SKAC-u: Muška molitvena zajednica Prijaviti se mogu momci u dobi od 18 do 25 godina. Usto, uvjet je prethodno iskustvo praćenje samog sebe kroz 3D, 10 Božjih zapovijedi, Exitus ili duhovne vježbe bilo koje vrste.

Foto: SKAC


Cilj molitvene zajednice je Krista nasljedovati u odnosu prema sebi, obitelji, društvu, poslovnom okruženju i prema Bogu.

Kako doći do tog cilja? Vježbanjem u krepostima kroz poduku, iskustvo i zajedništvo. Iz SKAC-a najavljuju “u grupi ćemo se družiti s Kristom i njegovom ekipom (mlađom i starijom), učiti na njihovim primjerima i dijeliti vlastita iskustva na danu temu”.

U tijeku je učlanjenje u Mušku molitvenu zajednicu u SKAC-u! Pater Rađa ti objašnjava kako učiniti ISKORAK 

Alati za postizanje cilja će biti eksperimenti i zadaci pomoću kojih će se članovi zajednice upuštati u iskustvo i kušati ono što se obrađuje.

Primjeri eksperimenata:

  • Biti uzor mlađima
  • Planinarenje
  • Rad rukama
  • Ulazak u karakteristične neugodne situacije (npr. javni govor)
  • Povremena organizacija susreta za širu mušku javnost

Koji su uvjeti prijave?

Prijaviti se mogu momci u dobi od 18 do 25 godina. Usto, uvjet je prethodno iskustvo praćenje samog sebe kroz 3D, 10 Božjih zapovijedi, Exitus ili duhovne vježbe bilo koje vrste.

Osim ranijih uvjeta, još je jedan uvjet spremnost na promjenu života.
Bit će neugodno i teško, ali plodonosno i Krist će te mijenjati kroz to i zato je bitno da budeš svjestan u što se upuštaš. Zato, ako nisi spreman, nemoj drugima uzimati mjesto – ima mjesta gdje se možeš uključiti.

Očekivano opterećenje

Susreti su dvaput mjesečno, prve i treće srijede u mjesecu u 20 sati. Predviđeno trajanje susreta je sat vremena. Usto, jednom mjesečno će biti organizirani eksperimenti koji će trajati najmanje dva sata, a najviše cijeli dan.

Od svakog sudionika se očekuje redovito pohađanje programa.

Prvi susret održat će se 21. listopada u 20 sati, a prijavnica je dostupna ovdje: PRIJAVNICA

Za sva pitanja možete se javiti na e-mail: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh