Brak i odnosi

SKAC PALMA

Prijavite se na duhovnu obnovu za (mlade) bračne parove Na susret je potrebno doći u paru, a dobrodošla su i djeca jer će volonteri iz SKAC-a i Magisa biti na raspolaganju za čuvanje i igranje s njima

Foto: SKAC Palma

Foto: SKAC Palma

SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti najavljuje i poziva bračne parove na duhovnu obnovu za obitelji koja će se održati 2. prosinca 2023. godine u prostoru fakulteta Filozofije i religijskih znanosti, Jordanovac 110. Susret organizira SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti u sklopu ciklusa „Temelj(i) obitelji“.

Za bračne parove organizatori pripremaju dvije radionice na temu straha i regulacije koje će voditi Jurana Pavlović, psihologinja u Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“ te pater Antun Volenik. Na susret je potrebno doći u paru, a dobrodošla su i djeca jer će volonteri iz SKAC-a i Magisa biti na raspolaganju za čuvanje i igranje s njima.

Foto: SKAC Palma

Foto: SKAC Palma

Okvirno trajanje programa je od 10:00 do 14:30 sati. Uključuje vrijeme za radionice, zajedničko slavljenje svete Mise, ručak i druženje. Prijaviti se možete putem ovog OBRASCA do 29. studenog 2023. godine.

Ako imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni javiti se na mail [email protected]

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh