Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE TEČAJA

SVJEDOČANSTVO Od prvog predavanja su odnosi krenuli na bolje "Male grupe su nas jako zbližile i otvorile jedno drugome na svim razinama"

Photo: Shutterstock

Male grupe su nam puno pomogle u međusobnom razumijevanju. Spoznali smo dobronamjernost koju imamo jedno prema drugom. Najviše nam je pomoglo predavanje o ludom krugu i kako je važno da barem jedno u tom trenutku stane. Od prvog predavanja su odnosi krenuli na bolje. Naravno, ima još prostora za rad.

Ono što je pravo čudo, Frano je krenuo na Misu. Više nije bijesan na spomen Mise, molitve, dragoga Boga. Počeo je gledati drugačije na brak, djecu i vjeru. Vjerujem da su tu puno doprinijele male grupe jer je i iz drugih svjedočanstava čuo ono što sam mu ja pokušavala objasniti, vjerojatno, na pogrešan način.

Male grupe su nas jako zbližile i otvorile jedno drugome na svim razinama.

Tijekom dana lakše dođemo jedno do drugog i zatražimo ono što nam treba (zagrljaj, podršku, razgovor). Stvari više ne ostaju u mraku, laži i ne „brundamo“ sami za sebe.

Odvažimo se i pitamo, iako riječi nekad jedva izgovorimo. Ja sam osobno shvatila koliko mi je neugodno pričati i tražiti ono što mi treba, a Frano, opet, koliko misli da je za sve kriv. Vjerujem da će biti još spoznaja.

Kritika nemamo, stvarno nam je bilo super. Prijedlog imamo, da pokrenete drugi dio malih grupa. Stvarno nam je bilo super. Hvala vam oboma na vašem trudu.

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati e-mailom na adresu: [email protected].

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate, te o prijavama možete saznati ovdje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati). 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh