Najave

10/2022: OSIJEK, SPLIT, RIJEKA

NAJAVLJUJEMO Alan Hržica i bend ove jeseni kreću na turneju Organizator turneje je molitvena zajednica Srce Isusovo. Svaki će koncert imati i svećenika koji će predvoditi molitveni dio, te goste iznenađenja...

Alan Hržica i bend najavili su turneju na koju kreću ove jeseni. Koncerti će se održati u tri hrvatska grada: Osijeku, Splitu i Rijeci, rekao je Hržica za Hrvatsku katoličku mrežu.

„Radujemo se doći u Osijek, Split i Rijeku”

Alan Hržica u razgovoru za HKM najavio je da turneja započinje 1. listopada u Osijeku u predivnoj dvorani Gradski vrt.

„Bit će visoka produkcija, bend ide sa mnom. Molitvena zajednica Sveta obitelj koja je suorganizator koncerta s Molitvenom zajednicom Srce Isusovo obilježava svoju desetu obljetnicu postojanja. U dogovoru s voditeljem MZ Sveta obitelj Ivanom Džankom ovim koncertom proslavit ćemo i njihov deseti rođendan, naime njihovo je djelovanje počelo u isto vrijeme kao i djelovanje MZ Srce Isusovo. Duhovnik zajednice je isusovac p. Sebastian Šujević koji će za vrijeme koncerta predvoditi molitvu odnosno molitvenu meditaciju”, rekao je Hržica istaknuvši da će predgrupe koncertu biti Dom molitve – Slavonski Brod, slavljenička služba iz Slavonskog Broda, te slavljenička služba MZ Sveta obitelj.

„Svaki koncert, svaki grad imat će goste iznenađenja koji će se otkriti tek te večeri, na samom koncertu”

„Svaki koncert, svaki grad imat će goste iznenađenja koji će se otkriti tek te večeri, na samom koncertu”, najavio je Alan Hržica.

„U Splitu će, 8. listopada, u dvorani Gripe predgrupe koncertu biti Zbor Mihovil iz Splita i vokalno-instrumentalni sastav Veritas aeterna s kojima rado surađujem. Svaki će koncert imati i svećenika koji će predvoditi molitveni dio. U dvorani Zamet u Rijeci koncert će biti 21. listopada”, rekao je pjevač za HKM.

Organizator turneje je MZ Srce Isusovo.

Karte za koncerte bit će uskoro puštene u prodaju

„Čeka nas zanimljiv i vatreni listopad i puno posla”, ističe Alan Hržica. „Radujemo se doći u Osijek, Split i Rijeku, često dobivamo upite kad ćemo doći u pojedini grad. Četiri godine su prošle od našeg posljednjeg koncerta u Gripama u Splitu, tako da nas stvarno nije dugo bilo i zato se još više radujemo tim susretima i slavljenjima”, naglasio je Hržica dodavši da će uskoro i karte za koncerte biti puštene u prodaju.

Autorica teksta: Diana Tikvić, HKM

Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh