Najave

NOVI BOOK

Na Molitvenom danu primio sam jedno od oslobođenja koja su mi spasila život Donosimo vam djelić snažnog svjedočanstva mladića koji je dokaz da vjera i molitva spašavaju živote

Foto: djgis , Shutterstock

Foto: djgis , Shutterstock

 

Mnoštvo onih koji su te subote na spomendan našeg dragog sveca, zagovornika i nebeskog zaštitnika Padra Pija ulazili u malu dvoranu Doma sportova tjeskobna i zabrinuta pogleda – iz nje su izlazili sa suzama radosnicama. Baš poput ovoga mladića. Slava ti, Isuse! 😇 👑

„Gospodin me već ranije oslobodio od ovisnosti o pornografiji i od bluda, koji mi je zadavao velike probleme i vodio moj život u propast. To me također silno ranjavalo jer sam, paradoksalno, bio prilično skrupulozan”, započinje svoje svjedočanstvo.

„Ovdje ima osobâ s homoseksualnim sklonostima. Gospodine, molimo te da ih sada oslobodiš i da im daš silnu radost“.

„Upravo sam zbog toga došao na Molitveni dan – moliti za taj svoj problem. Došao sam u nadi i s vjerom da će me Bog osloboditi od homoseksualnih Svoju sam homoseksualnost sklonost prikazivao na Svetoj Misi, na nakanu da me Gospodin oslobodi. Na Svetoj Misi prikazao sam i ovaj Molitveni dan”, govori nam.

Detaljnije pročitajte u BOOK-u, broj 166. za listopad 2023.

 

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh