Evangelizacijski susreti

BIBLIOTEKA FIGULUS ORGANIZIRA

Slavljeničko-molitveni dan u Domu sportova: Primi vjerom! 23. 9. Program traje do 22 sata a ulaznice i dalje možete kupiti na ulazu! Vidimo se! Bog vas blagoslovio!

Foto: Figulus

Molitveni dan otvaramo pojedinačnom molitvom za sve kojima je potrebna, a nastavljamo do 22 sata uz još molitve, nagovore i slavljenje

23. rujna 2023. u organizaciji Biblioteke Figulus u zagrebačkom Domu sportova, u maloj dvorani, održat će se molitveni dan „Primi vjerom!“, uz temu „Oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svojega svjedočanstva” (Otk 12,11).

Od 10 do 12 sati bit će pojedinačna molitva za bolesnike, a program će se nastaviti od 13:30 i trajat će do 22 sata. Ulaznice možete nabaviti ovdje.

Ako želite primati obavijesti o molitveno-evangelizacijskim susretima (MES) na svoj e-mail ili WhatsApp (porukom), prijavite se ovdje.

Govornici su: Marko Matijašević (voditelj zajednice EHO), Nediljko Jelčić (voditelj Škole molitve i Tečaja razmatranja krunice, Kristofori), Nebojša Đurić (EPC Hosana Pula), Josip Lončar (Kristofori).
Slavljenje: EHO slavljenički tim i Amorose.

Pojedinačna molitva za bolesnike (10:00 – 12:00)

Na pojedinačnu molitvu za bolesnike mogu doći svi sudionici molitvenog dana, bez obzira na vjeru, naciju ili bilo koju drugu vrstu pripadnosti. Bolesnici koji traže molitvu ne trebaju ispuniti nikakve uvjete, osim da kažu za što žele da molimo. Molit će iskusni molitelji obdareni karizmama potrebnima za takvu vrstu molitve. Božje milosrđe ima mnogo lica pa će molitelji prepustiti Duhu Svetome da vodi njihovu molitvu, jer samo Bog zna što je kojem bolesniku najpotrebnije (ozdravljenje, oslobođenje, obraćenje, utjeha, mir…).

Napomena! Dođe li do ozdravljenja ili znatnijeg poboljšanja zdravlja, bolesnici ne smiju sami bez prethodne konzultacije sa svojim liječnikom mijenjati ili ukidati propisanu im terapiju (ako ju imaju) bez obzira na to kako se osjećali.

Svjedočanstvo i molitva

Svaki će govornik govoriti o počecima i najzanimljivijim trenutcima svojeg hoda u vjeri, dat će nekoliko korisnih savjeta za napredovanje u svetosti te će moliti za duhovne, duševne i tjelesne potrebe sudionika ovoga dana molitve.

U geslu susreta „Oni su ga pobijedili krvlju Jaganjčevom i riječju svojeg svjedočanstva” molimo one koji će na susretu doživjeti upečatljiv izljev milosti, koji bi drugima mogao pomoći da rastu u vjeri, da svoje svjedočanstvo podijele s našim novinarima na štandu (Book.hr) kako bi na kraju mogli neke od njih podijeliti javno. Oni koji to iz bilo kojeg razloga žele, mogu ostati anonimni.

Ulaznice

Zbog velikog troška organizacije prisiljeni smo staviti ulaznice od 5 eura. Moći ćete ih nabaviti i na sam Molitveni dan 23. rujna na ulazu u Dom sportova.

Duhovne knjige, štand EHO i Marijini obroci

Na molitvenom danu moći ćete nabaviti sva izdanja knjiga Biblioteke Figulus s popustima od 10 do 50 %.

Također, moći ćete nabaviti promotivne materijale zajednice EHO, i CD Amorosa.

Na susretu će svoj štand imati i Marijini obroci, organizacija koja je svojim humanitarnim djelovanjem do sada spasila više milijuna djece od smrti zbog gladi.

Ako želite primati obavijesti o molitveno-evangelizacijskim susretima (MES) na svoj e-mail ili WhatsApp (porukom), prijavite se ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh