Osobni razvoj

NJEGOVA PRINCEZA

Misli koje treba pročitati svaka žena Ponekad nam treba neka poruka ohrabrenja i podsjetnik koliko smo vrijedne u Božjim očima. Donosimo ti nekoliko takvih misli…

Misli koje treba pročitati

Foto: Shutterstock


 

Vidim te i kad te nitko dugi ne vidi. Vidim kako ispunjavaš potrebe drugih i kada nitko ne gleda. Znam da, kada velikodušno daruješ, nema reflektora. Tvoje ime možda nikada neće biti javno obznanjeno svijetu, ali ja te vidim, odana moja. Znam da čezneš za tim da se cijeni tko si i ono što radiš. Ali nemoj odustati. Nagradit ću te nagradom koja se ne može kupiti u trgovini i koja nadilazi ljudsku hvalu. Jedva čekam da proslavimo u nebu sve ono što si učinila za širenje mojeg kraljevstva. Silno sam zadovoljan tvojom predanošću i dobrim djelima. Sve do tog dana – kad ću te uzdići i objaviti tvoja dobra djela cijelomu svijetu – dopusti mi da ti pružim okus tih blagoslova ovdje na zemlji. Hvala ti na tvojoj vjernosti, princezo moja. Ono najbolje tek dolazi.

Voli te

tvoj Kralj i tvoj Milosnik

 

Čeznem da te oslobodim od stvari koje te opterećuju, da možeš ući u blagoslovljen život u meni. Ali tvoja je sloboda izbor – tvoj izbor. Možeš biti potpuno slobodna u meni ili se pokušati sama osloboditi. Obećavam ti, moja princezo, da sam ja jedini koji ti može dati ključeve života koje trebaš i želiš. Ključevi su skriveni u mojoj riječi, osnaženi tvojom molitvom i dovršeni djelom Duha Svetoga, koji živi u tebi. Izaberi put, moja ljubavi, izaberi život!

Voli te

tvoj Kralj i tvoja sloboda

princeza

Više ovakvih misli možeš pronaći u knjizi „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ koja će ti pomoći da otkriješ svoju istinsku ljepotu, i da se počneš gledati onako kako te Bog vidi!

Više o knjizi možeš saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh