Duhovnost

TEŠKOĆE

Kad pomisliš da Isusu nije stalo do tebe… Ne gubi vrijeme i energiju žaleći se kako su baš tebe zadesile takve nevolje, nego odvažno kreni u rat

Foto: Pixabay

 

Ja nisam bezobzirni bog. Kada dopuštam teškoće u tvome životu, događaje koje znaš da sam mogao spriječiti, čini ti se kao da mi nije stalo do tebe. U tim se trenutcima sjeti da sam te opremio svime što je potrebno da bi savladala prepreke na putu. Također ne zaboravi da ti je potrebna moja pomoć u korištenju opreme koju sam ti dao.

Neka te ne iznenađuju silne nedaće kroz koje prolaziš u životu. U duhovnome si boju sve dok ne stigneš u svoj konačni dom na nebesima

Moja Riječ i moj Duh uvijek su ti na raspolaganju. U Svetome sam pismu čovjeku objavio svoju mudrost: moja obećanja i zapovijedi moje čuvaju te od zamke grijeha. Neka te ne iznenađuju silne nedaće kroz koje prolaziš u životu. U duhovnome si boju sve dok ne stigneš u svoj konačni dom na nebesima. Upravo se tako, poput ratnice suočavaj s preprekama koje ti se nađu na putu.

Uistinu sam te dobro opremio za rat u koji si ušla i sada je na tebi učinkovito se služiti tom opremom, a čine ju: moja Riječ, moj Duh i moja prisutnost

Ne gubi vrijeme i energiju žaleći se kako su baš tebe zadesile takve nevolje, nego odvažno kreni u rat.
Uistinu sam te dobro opremio za rat u koji si ušla i sada je na tebi učinkovito se služiti tom opremom, a čine ju: moja Riječ, moj Duh i moja prisutnost. Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh