Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Ispuni, Isuse, živote mojih najmilijih sada i u budućnosti ljudima koji će ih voljeti, poštovati i brinuti o njima

RAZMATRANJE I MOLITVA

Dragi Bože, danas pred tebe uzdižem i donosim svoju obitelj, napose svoj brak i svog supružnika. Molim te, štiti ih, Bože! Blagoslovi njihovo zdravlje i zaštiti ih i izbavi iz svake opasnosti. Daj im snage onda kada im je to nepotrebnije. Daj da čuju tvoj glas i slijede tvoj poziv. Pomozi im i nauči ih da se uvijek oslanjaju na tebe. Ispuni njihove živote sada i u budućnosti ljudima koji će ih voljeti i poštovati i brinuti o njima. Brani ih od onih koji će im htjeti nauditi. Pomozi im da uvijek donose odluke u skladu s tvojom voljom. Neka osjete u srcima da su voljeni i poštovani! Daj im hrabrosti kada su uplašeni. I pokaži im put kada se osjećaju izgubljeno. Pomozi im da uvijek gledaju u Tebe! Molim te, Bože, u Isusovo Sveto Ime! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Hvala ti, Oče, za moju obitelj, hvala ti!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

MOLITVA ZA OBNOVU I ISCJELJENJE BRAK I OBITELJI

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh