Najave

APEL ZA POMOĆ

FOTO Marijine sestre trebaju našu pomoć: Potrebni su im bolnički kreveti za liječenje djece Ambulanta u selu Affame otvorena je prije 34 godine. U nju svakodnevno dolaze djeca i odrasli iz cijele pokrajine Oueme. Zub vremena je učinio svoje i trebalo bi ju obnoviti. No, Marijine sestre to ne mogu bez dobročinitelja... I najmanji dar je vrijedan

Foto: Marijine sestre; Sasa Cetkovic


 

Pater Stjepan Ivan Horvat na Facebooku je uputio apel za djecu iz Benina. Naime, Marijine sestre koje brinu o zdravlju ove djece trebaju pomoć u prikupljanju sredstava za bolničke krevete.

Apel vam prenosimo u cijelosti:

„Ambulanta u selu Affame otvorena je prije 34 godine. U nju svakodnevno dolaze djeca i odrasli iz cijele pokrajine Oueme. Zub vremena je učinio svoje i trebalo bi ju obnoviti. Jedan bolesnički krevet možemo nabaviti za cca 1.000,00 eura, a trebalo bi nam ih nekoliko, kako bi našim malim bolesnicima bilo udobnije kada primaju infuziju i ostale terapije. Također nam je potreban novi sterilizator za medicinski pribor i namještaj za smještaj lijekova.

Foto: Marijine sestre

Dječak sa slike, Musa, je naš najmlađi pacijent s dijagnozom s psihijatrije, svaki mjesec dolazi i bude kod nas nekoliko dana na promatranju kako bi mu se regulirala terapija.

Foto: Marijine sestre

Ako možete, pomozite. Hvala od srca za svaki vaš dar!”

Podaci za uplatu:

Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb,
Banka: OTP banka
IBAN: HR0224070001100471904
SWIFT: OTPVHR2X
Svrha uplate: upisati nakanu darovatelja – (donacija za Marijine sestre – bolesnici, djeca, najpotrebnije za misiju)

Novac će se koristiti sukladno nakani darovatelja.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh