Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Duše Sveti, Duše Slobode, oslobodi moj um, moje srce, moj brak od svake krive navezanosti na moje roditelje!

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, danas ti donosim svoj odnos sa svojim roditeljima i svaki njihov utjecaj na moj brak. Želim Ti, Oče, zahvaliti za njihove živote, za to što sam danas ovdje, za to što živim, za to što si mi preko njih podario život. No, molim te da mi daš snage i budeš mi milostiv po Imenu svoga Sina, da im mogu oprostiti sve ono što nije bilo dobro, svaki krivi postupak u odgoju, sve trenutke kada mi nisu pružili dovoljno ljubavi i brige, svaki put kad su me prestrogo kaznili, svako njihovo nepotrebno uplitanje u naš brak i sve drugo što me ražalostilo, opteretilo i navuklo na moje srce teret koji me prati možda i dan-danas. Želim ovog trena, Isuse, donijeti pred tebe svaku situaciju, i one kojih se sjećam i one kojih se ne sjećam, koje su me zbog roditelja obilježile negativno, i želim na glas izreći da odlučujem oprostiti.

Želim biti slobodan/slobodna od svakog krivog utjecaja, od svakog krivog stava koji je u meni…

Želim i odlučujem iskreno poštovati i voljeti svoje roditelje, pomozi mi! Ali, Isuse, želim biti slobodan/slobodna od svakog krivog utjecaja, od svakog krivog stava koji je u meni, želim biti potpuno slobodan/slobodna za svog supružnika i njega/nju, odmah poslije Tebe, Oče, poslije Presvetog Trojstva, staviti na prvo mjesto u svome životu. Želim to! Duše Sveti, Duše Slobode, oslobodi moj um, moje srce, moj brak od svake krive navezanosti na moje roditelje! Blagoslovi moje roditelje! Po Isusovu Imenu! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Iako mi je to možda teško, iako smatram da to ne zaslužuju, danas odlučujem blagosloviti svoje roditelje, odlučujem moliti za njih, odlučujem zahvaliti i oprostiti im (neovisno o tome jesu li na ovom svijetu ili više nisu). Najveća sloboda dolazi opraštanjem, odlučujem se za to!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

MOLITVA ZA OBNOVU I ISCJELJENJE BRAK I OBITELJI

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh