Osobni razvoj

SLABOSTI

Dopusti Isusu da skine s tebe tu mrežu malodušja Kada si na izmaku snaga i u napasti da odustaneš, sjeti se moje vjernosti: ja nikada ne odustajem od tebe

Kada si na izmaku snaga i u napasti da odustaneš, sjeti se moje vjernosti: ja nikada ne odustajem od tebe

Foto: Pixabay

 

Kada se osjećaš slomljeno i svezano, čak već padajući u malodušje, pokupi razbacane dijelove svoga srca i donesi ih k meni. Položi ih na bijelo platno preda mnom i dođi u moju prisutnost. Dok mirno sjediš obasjana svjetlom moga lica, čistim te i skidam s tebe mrežu malodušja. Pogledaj moje lice i vidjet ćeš ljubav koju ti pružam. Moja je ljubav beskonačna i milosrdna.

…razočaranja su stvarna, ali moja je prisutnost u tvome životu još stvarnija

Kada si na izmaku snaga i u napasti da odustaneš, sjeti se moje vjernosti: ja nikada ne odustajem od tebe.
Da, razočaranja su stvarna, ali moja je prisutnost u tvome životu još stvarnija. Budi mi vjerna dok liječim tvoje ranjeno srce. Naravno, tvoje obnovljeno srce tada nije više isto kao prije, ali u njemu sada ima više mjesta za mene.

ISUS JE ŽIV

Duh Jahve Gospoda na meni je, jer me Jahve pomaza, posla me da radosnu vijest donesem ubogima, da iscijelim srca slomljena; da zarobljenima navijestim slobodu i oslobođenje sužnjevima.
Iz 61,1

Evo, kao što su uprte oči slugu u ruke gospodara i oči sluškinje u ruke gospodarice tako su oči naše uprte u Jahvu, Boga našega, dok nam se ne smiluje.
Ps 123,2

Dobrota Jahvina nije nestala, milosrđe njegovo nije presušilo. Oni se obnavljaju svako jutro: tvoja je vjernost velika!
Tuž 3,22-23

Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni!
Ps 51,12

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKA AKCIJA! Knjigu do 18. 12. možete nabaviti po cijeni od 96 umjesto 12o kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh