Duhovnost

ISUS I FAUSTINA

Ovo će ti pomoći shvatiti zašto padaš „Anđeli, kad bi mogli zavidjeti, zavidjeli bi nam na dvije stvari: prva – sv. Pričest, druga – trpljenje. Zašto? Jer je Božja moć savršena u našoj slabosti. A u tome se Bog proslavlja.”

Možda ti ovo pomogne da shvatiš razlog svojih padova

Foto: 1388843, Pixabay

 

„Jednoga dana, kad sam odlučila vježbati se u jednoj krjeposti, ogriješila sam se deset puta više nego drugih dana o tu krjepost. Uvečer, dok sam razmišljala zašto dam toliko padala, čula sam ove riječi: Previše si se oslanjala na sebe, a premalo na mene. Shvatila sam razlog svojih padova.” Sveta Faustina (Dn.1087)

„Anđeli, kad bi mogli zavidjeti, zavidjeli bi nam na dvije stvari: prva – sv. Pričest, druga – trpljenje. Zašto? Jer je Božja moć savršena u našoj slabosti. A u tome se Bog proslavlja.” Sveta Faustina (Dn.1804)

Izvor: Dnevnik svete Faustine Kowalske, Facebook;

Za Book.hr priredila , odabrala A. P.

Vidljivi-bog-3dPreporučujemo knjigu „Vidljivi Bog – o tajnama slike Božjega Milosrđa“ autora p. Marka Kornelija Glogovića. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh