Zanimljivosti

ISPUNIO VELIKU ŽELJU

Bear Grylls ostvario želju i krstio se na rijeci Jordan Na društvenim mrežama je napisao: „Oduvijek mi je bila želja krstiti se gdje je Isusa Krista krstio moj heroj Ivan Krstitelj. To je nevjerojatno. Čini se da kamo god je Isus otišao uslijedilo je novo rođenje, novi život"

Foto: GQ, YouTube/Screenshot
In-eternum - katolički planer

Foto: GQ, YouTube/Screenshot

 

Popularni avanturist Edward Michael Grylls poznatiji kao Bear Grylls podijelio je s javnosti kako je kršten na rijeci Jordanu. Bivši vojnik otkrio je kako je napravio nešto čemu se dugo nadao, a to je da se krstio na istom mjestu gdje i Isus.

Na društvenim mrežama je napisao: „Oduvijek mi je bila želja krstiti se gdje je Isusa Krista krstio moj heroj Ivan Krstitelj. To je nevjerojatno. Čini se da kamo god je Isus otišao uslijedilo je novo rođenje, novi život”.

Pritom je podsjetio na Evanđelje po Luki koje donosi prikaz Isusova života i njegova krštenja.

Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, siđe na nj Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: „Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina!” (Luka 3, 21-22)

Javnosti poznatiji kao glavni akter emisije ‘Čovjek protiv divljine’ ne srami se svjedočiti svoju vjeru, a tako bi trebao i svatko od nas.

 

„Bog je ljubav. Tko živi u ljubavi, živi u Bogu i Bog u njima.” (1. Ivanova 4:16)

Preporučajemo ti da danas barem jednu deseticu krunice izmoliš.

 

Izvor: FaithPot

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh