Vijesti

BIBLIOTEKA FIGULUS

INTERLIBER Još stigneš! Popust od 20 do 75 % na sva izdanja – na štandu Figulus/Kristofori Vidimo se u 6. paviljonu, na štandu 14 g. Radujemo se Vašem dolasku!

Od utorka, 12. do nedjelje, 17. studenoga 2019. na Zagrebačkom se Velesajmu održava 42. Interliber, poznati međunarodni sajam knjiga!

Vikend na Interliberu

Za vikend smo vam pripremili poseban popust na knjigu o Svetoj Misi, po cijeni od 70 kuna umjesto redovne, koja iznosi 110 kuna!

Vidimo se na štandu 14 g, u 6. paviljonu!

Što smo još pripremili

Izdavačka kuća Figulus i ove godine sudjeluje na sajmu s mnoštvom noviteta i pogodnosti. Ponovno se nalazimo u 6. paviljonu, no ovaj put na puno uočljivijem mjestu i prostranijem štandu: 14 g, nedaleko Filozofskog fakulteta i Glasa Koncila. Red g se nalazi skroz na lijevoj strani od glavnog ulaza. (Karta se nalazi na kraju teksta.)

Ulaz za posjetitelje je besplatan!

Izdavačka kuća Figulus je i ove godine pripremila prigodni sajamski popust na sva izdanja, od 20 do čak 75 %!

Popust na sve knjige

Figulus na Interliberu izlaže od 2016. te je i ove godine pripremila prigodni sajamski popust na sva izdanja, od 20 do čak 75 %!

U bogatoj Figulusovoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe. Ponuda uključuje knjige poznatog poljskog propovjednika pavlina Augustyna Pelanowskog, zatim naslove Josipa Lončara, uključujući njegovu najnoviju knjigu „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“. Zatim su tu bestseleri „Padre Pio – čovjek nade“, „U Tvojoj prisutnosti“, „Zašto Bog dopušta patnju”, „Ljubav i poštovanje“

Na Figulusovu štandu ove godine možete pronaći i knjige izdavačke kuće Vinograd.hr: „Kako čuti Božji glas: 4 ključa”; „Svakodnevni anđeli“; „Krštenje u Duhu i darovi Duha Svetoga“; „Glasnije od rock and rolla“…

Naše radno vrijeme na Interliberu

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan: 12., 13. i 14. studenoga od 12 do 20 sati, 15. i 16. studenoga od 10 do 21 sat te 17. studenog od 10 do 20 sati.

Noviteti

Osim knjige „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“, za koju je predgovor napisao kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski, tu su i prva dva sveska pripreme za prikazanje misne žrtve istog autora: „Za otkupljenje od boli, od rana srca; za otkupljenje od bolesti“ te „Za obraćenje vlastite djece“.

Patera Pelanowskog smo ove godine, zbog velikog interesa za njegova djela, izdvojili kao hit-autora, s 30 % na njegove naslove! (VIŠE)

Od noviteta izdvajamo i sljedeće naslove:

„Posljednje duhovne vježbe“ popularnog autora patera Augustyna Pelanowskog, koji u knjizi piše: »Ne znam koliko mi je ljudi reklo da nisu za ništa i da ih je sudbina tako izudarala da im se čini da su samo razbijeno posuđe, krhotine stakla, od kojih se ništa ne može učiniti. Priča o svečanosti u Betaniji u suprotnosti je sa svima koji govore da su raskomadani, razbijeni…, da im život više nema smisla. To evanđelje dolazi ususret s takvim Isusovim više nego komplimentom svim osobama kojima se život raspao…«

Patera Pelanowskog smo ove godine, zbog velikog interesa za njegova djela, izdvojili kao hit-autora. Za vas smo pripremili prigodan popust od 30% na sve njegove knjige: „Zašto Bog dopušta patnju”, „Od Duha do uha”, „Ono najvažnije”, „U potrazi za Božjim duhovnicima”, „Odlasci”… Njegove rasprodane naslove ponovno smo tiskali!

„Bog traži čovjeka“ autorice časne sestre Bogne Mlynarcz iz Poljske koja pripada Družbi sestara Presvete Duše Kristove.

Ne moramo tražiti Boga na nekim udaljenim planetima ili na duhovnim visinama. On sam prilazi u našoj svakodnevnoj bijedi i besplatno, posve nesebično poklanja nam svoje darove. Naš je pak zadatak primiti svojeg Oca s povjerenjem djeteta sigurna u ljubav.

„Ak’ odrastem, bit ću katolik“ autora patera Marka K. Glogovića.

Pater u knjizi kaže kako možemo ići na Misu, ispovijed, činiti dobra djela…, a da istovremeno u nutrini gajimo mržnju, nepraštanje… Ako želimo biti blagoslovljeni, trebamo se suočiti sa stvarnim stanjem svoga srca i riješiti se tereta koji nosimo!

„Moramo žurno obnoviti svoju vjeru! Ne smijemo se bojati, ne smijemo očajavati, ne smijemo sumnjati u Božju pobjedu. (…) Nebo je uz vjerne! Duhovni svijet nas okružuje i pomaže nam!“

„Njegova princeza – ljubavna pisma Tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Sheperd knjiga je koja će svakoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi. Knjiga je do sada otisnuta u više od 500 000 primjeraka!

„Znam kako je teško gledati svoj život i misliti o sebi kao o kraljevni. … Molim se da, dok čitaš ova ljubavna pisma, otkriješ da su Božja ljubav, snaga i obećanja dana tebi.“ Autoric

„Svaka je duša poseban svijet“ autora Jana Grzegorczyka. Pater Marko o njoj kaže: „Na stranicama ovog djela otkrivamo pravo lice sv. Faustine i mnoge druge i drugačije verzije dimenzija njezine osobnosti i duha. Tko još uvijek ne zna za ovu „tajnicu Božjeg milosrđa“ – kako ju je sâm Isus nazivao – trebao bi zapravo početi s ovom knjigom! U Poljskoj je godinama bila jedna od najčitanijih knjiga i zaista mi je neopisivo drago da je konačno došlo vrijeme da je i naš narod može čitati na svojem jeziku.“

„Vidljivi Bog – o tajnama slike Božjega Milosrđa“ još je jedan novi naslov patera Marka. U ovoj knjizi pater otkriva tajne originalne slike Božjega Milosrđa!

„Bez obzira na to kakva te tama obuzela… Nema tame u kojoj Gospodin ne bi htio zasvijetliti i koju ne bi mogao rasvijetliti! Otkrij što ti Bog govori po izvornoj slici Božjega Milosrđa!“

„Imam rak, ali on nema mene“ autorice Kate Dooher. Mnoštvo knjiga nudi medicinske savjete o raku, ali ova je drugačija. U njoj žena oboljela od raka jednostavnim riječima, kronološki iznosi iskustvo dijagnosticiranja i liječenja. Knjiga obiluje praktičnim savjetima i predlaže razne mogućnosti podrške oboljelima od raka!

„Papina mačka“ Ova je knjiga namijenjena djeci predškolske i rane školske dobi, vrtićima i školama, vjeroučiteljima, pedagozima, roditeljima…

Upoznajte papinu mačku Margaretu u ovoj popularnoj knjizi za djecu!

Osim ovih noviteta Figulus će na svom štandu 14 g u 6. paviljonu izložiti još mnoštvo svojih prijašnjih izdanja: „Čuti Boga u snovima“; „Umalo ugašena milost“; „Želim da živiš“; „Može li se homoseksualnost izliječiti“; „U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka“; „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist”; „Jao, jao Babilon je pao! (A ti ne moraš ako nećeš!)”

Naše radno vrijeme na Interliberu

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan: 12., 13. i 14. studenoga od 12 do 20 sati, 15. i 16. studenoga od 10 do 21 sat te 17. studenog od 10 do 20 sati.

Vidimo se! U 6. paviljonu, na štandu 14 g, ovdje:

Interliber 2019.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh