Aktualnosti

BIBLIOTEKA FIGULUS

INTERLIBER 2019. Sve knjige patera Pelanowskog na prigodnom popustu Od utorka, 12. do nedjelje, 17. studenog na Zagrebačkom se Velesajmu održava 42. Interliber, najposjećeniji sajam knjiga u Hrvatskoj. Biblioteka Figulus je i ove godine pripremila prigodan popust na svoje knjige, a iz svoje ponude izdvaja naslove popularnog autora, poljskog propovjednika, pavlina Augustina Pelanowskog!

Pater Pelanowski je poznati poljski propovjednik i autor duhovne literature, čije su knjige do hrvatske publike došle zahvaljujući zalaganju hrvatskih pavlina, posebno patera Marka Glogovića te izdavačke kuće Figulus koja je do sada izdala više od 10 njegovih naslova.


Za ovogodišnji Interliber Figulus je pripremio poseban popust od čak 30 % na sljedeće naslove ovoga renomiranog autora. To su:

„Zašto Bog dopušta patnju”
„Od Duha do uha”
„Posljednje duhovne vježbe“
„Josipov domˮ
„Ono najvažnije”
„U potrazi za Božjim duhovnicima”
„Nema više vremena!”
„Odlasci”

Vidimo se u 6. paviljonu, na štandu 14 g!

Naše radno vrijeme na Interliberu

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan: 12., 13. i 14. studenoga od 12 do 20 sati, 15. i 16. studenoga od 10 do 21 sat te 17. studenog od 10 do 20 sati.

FIGULUS NA 42. INTERLIBERU I ove smo godine za vas pripremili brojne novitete i prigodne popuste!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh