Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Želim ti, Isuse, donijeti svaku situaciju kada sam se prema djeci odnosio/la bez ljubavi

RAZMATRANJE I MOLITVA

Oče, pred tebe danas donosim svoje roditeljstvo. Zahvaljujem ti za život svoje djece. Zahvaljujem ti što sam roditelj. Prečesto to olako shvaćam i nezahvalan/nezahvalna sam za taj nevjerojatan dar. Na poseban način želim te danas blagoslivljati u svakom svom djetetu. Želim ti donijeti svaku situaciju kada sam se prema djeci odnosio/la bez ljubavi, svaku situaciju kada sam svojim ponašanjem povrijedio/la njihovo srce, nanio/nanijela im bol, nepotrebno vikao/la na njih, kažnjavao/la ih bez razloga, premalo vremena provodio/la s njima, očekivao/la od njih da čine ono što sâm/a ne činim, bio/la licemjeran/a prema njima, bio/la nepravedan… kada nisam bio/la roditelj kakav sam trebao/la biti.

Predajem svoju djecu, Tebi, Oče i molim te za njihovo obraćenje i spas njihovih duša

Kajem se i, molim te, iscijeli njihova srca po svome Presvetom Srcu. Vapim ti, Isuse! Molim te, učini me milosrdnim roditeljem, roditeljem po svojoj mjeri i izlij Duha Mudrosti u moje srce i moj duh. Predajem svoju djecu, Tebi, Oče i molim te za njihovo obraćenje i spas njihovih duša! Hvala ti na njima! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas želim moliti za svoje dijete/djecu. Isuse, iscijeli srce mog djeteta (reci ime) od svake nepravde, boli i rana koje smo mu nanijeli ja i suprug/a. Molim te, Isuse, smiluj se. Hvala ti!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh