Aktualnosti

RAZGOVOR UKRAJINSKOG PREDSJEDNIKA I PAPE FRANJE

Zelenski: „Zahvalio sam papi Franji na molitvi za mir u Ukrajini i za primirje” U posebnom tweetu sâm predsjedni Zelenski kaže: „Zahvalio sam papi Franji na molitvi za mir u Ukrajini i za primirje. Ukrajinski narod osjeća duhovnu potporu Njegove Svetosti“.

Zelenski: „Zahvalio sam papi Franji na molitvi za mir u Ukrajini i za primirje”

Volodimir Zelenski/ foto: Shutterstock

 

Papa Franjo je jučer imao telefonski razgovor s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim – potvrdio je ravnatelj Tiskovnoga ureda Svete Stolice Matteo Bruni, piše Vatican News. Razgovor se održao dok su i dalje stizale dramatične vijesti s ratnoga bojišta i iz Kijiva gdje se borbe vode na gradskim ulicama.

Papa Franjo je izrazio svoju duboku žalost zbog tragičnih događaja koji se zbivaju u našoj zemlji – stoji u tweetu ukrajinskoga veleposlanstva pri Svetoj Stolici. U posebnom tweetu sâm predsjedni Zelensky kaže: „Zahvalio sam papi Franji na molitvi za mir u Ukrajini i za primirje. Ukrajinski narod osjeća duhovnu potporu Njegove Svetosti“.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh