Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARTNERA

Zar me nešto treba lupiti po glavi da bih uistinu shvatila?!

Foto: Shutterstock

„Mislim da sam upravo nešto shvatila… Ne radi se o tome da mi moj muž ne pokazuje ljubav ili da me ne pokušava razumjeti, nego je problem u tome da, ukoliko on to ne napravi na način na koji sam ja to zamislila, meni to nije dovoljno dobro. Znam, ovo baš ne zvuči normalno! On mi pokazuje ljubav, brižnost itd. na mnoge načine, a ja se fokusiram na onu jednu stvar koja mi se nije sviđala!… Zar me nešto treba lupiti po glavi da bih uistinu shvatila?! Trebam se radovati načinima na koje mi moj muž pokazuje svoju ljubav te mu trebam pokazati koliko to cijenim. Biste li se, molim vas, molili za mene da ovo uistinu shvatim i prihvatim, da se toga držim i u skladu s time ponašam umjesto da moja prva reakcija bude bujica prigovora?“

——————————-

Svjedočanstvo je preuzeto iz knjige „Ljubav i poštovanje“ koju po sniženoj cijeni možete kupiti ovdje.

Više o malim grupama „Ljubav i poštovanje“, kao i o svjedočanstvima parova iz Hrvatske koji su prošli kroz male grupe možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh