Najave

NAPOKON DOSTUPNO!

VIDEO Počelo je: ‘Sound of Freedom’ stigao u hrvatska kina! Što drugo reći nego podsjetiti na to da će svjetlost uvijek pobijediti tamu jer „upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi" (Ivan 8,32)

Foto: Screenshot, YouTube
In-eternum - katolički planer

Foto: Screenshot, YouTube

Počelo je prikazivanje dugoočekivanog filma „Zvuk slobode” u hrvatskim kinima. Prvo kino u Hrvatskoj koje će prikazati američku akcijsku dramu, u kojoj glavnu ulogu ima Jim Caviezel, je kino Ivanec u Pučkom otvorenom učilištu „Đuro Arnold”. Putem Facebooka su najavili: „Puno Vas je pitalo za ovaj film koji oduševljava diljem svijeta – od 24.08.2023. u hrvatskoj distribuciji i u Kinu Ivanec..🎥”.

 

 

U ovom akcijskom filmu Jim Caviezel glumi Tima Balllarda, bivšeg vladina agenta koji je postao osvetnik koji se upušta u opasnu misiju spašavanja djece od trgovaca ljudima u Kolumbiji. Ovaj šokantan film snimljen je prema istinitoj priči.

Spomenimo i kako je Jim Caviezel na podcastu Stevea Bannona – „War Roomu” otkrio da je Tim Ballard, koji je mormon, zahtijevao da njega glumi baš Caviezel. To je frustriralo rukovoditelje Fox studija. Disney je na kraju kupio Fox, a film je odbačen.

OPASAN INTERVJU Jim Caviezel ‘riskira sve da bi otvoreno progovorio o ovoj temi’

Film je snimljen 2018. godine ali sada, 2023. godine zahvaljujući distributeru Angel Studios, koji stoji iza serije The Chosen, „Sound of Freedom” (Zvuk slobode) je ugledao svjetlo dana.

„Moramo reći ljudima što se događa. Zato sam htio sudjelovati u ovom filmu. Ovaj film, a potom „Uskrsnuće” – pozivam vas da pogledate i više nikad ne moram niti glumiti”, poručio je Caviezel.

Što drugo reći nego podsjetiti na to da će svjetlost uvijek pobijediti tamu jer „upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi” (Ivan 8,32). Nadamo se da će i druga kina diljem Lijepe Naše postupiti isto.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh