Preporučamo

TRGOVINA DJECOM

OPASAN INTERVJU Jim Caviezel ‘riskira sve da bi otvoreno progovorio o ovoj temi’ Film koji Jim Caviezel upravo promovira bavi se temom trgovine djece, a sniman je prema stvarnim događajima i životu Tima Ballarda, bivšeg američkog vladina agenta koji se 'odmetnuo' i krenuo u spašavanje djece od trgovaca ljudima. Ballard, koji je mormon, zahtijevao je da Caviezel glumi njega u filmu, što je frustriralo rukovoditelje Fox studija. Disney je na kraju kupio Fox, a film – čije je snimanje završeno prije više od tri godine – je odbačen

Foto: Screenshot

 

„Sound of Freedom” (Zvuk slobode) nadolazeća je američka akcijska drama čija će premijera u SAD-u biti 4. srpnja 2023. godine. Scenarij i režiju potpisuje Alejandro Monteverde. U filmu glume Jim Caviezel, Mira Sorvino i Bill Camp. Caviezel glumi Tima Balllarda, bivšeg vladina agenta koji je postao osvetnik koji se upušta u opasnu misiju spašavanja djece od trgovaca ljudima u Kolumbiji.

Ovaj šokantan film snimljen je prema istinitoj priči.

Istina se mora čuti

Caviezel je nedavno gostovao na podcastu političkog analitičara, Stevea Bannona  – „War Roomu” gdje je iznio šokantne  stvari. Rekao je kako je, prema dokumentiranim riječima zviždačice, tijekom Bidenove administracije nestalo 85.000 djece na granici. Također, kazao je da je primijetio, otkako je počeo pratiti ovu temu, da članci u medijima o trgovini djecom često nestanu u roku od jednog dana. „Vidio sam kako na tisuće takvih članaka nestaju. Nešto se čudno događa.” Također, kazao je i kako „otok Epstein nije jedini otok na kojem imaju… djecu”…

Ovaj film godinama je u pripremi, ali zbog raznih protivljenja na koja su naišli, bit će prikazan tek sada.

Ballard, koji je mormon, zahtijevao je da Caviezel glumi njega u filmu, što je frustriralo rukovoditelje Fox studija. Disney je na kraju kupio Fox, a film – čije je snimanje završeno prije više od tri godine – je odbačen.

Angel Studios stekao je prava i pustit će ga u 1.200 kina diljem SAD-a, s nadom da će uskoro biti prikazan u Kanadi i drugdje. Nastoje prodati dva milijuna ulaznica kao simboličnu gestu za dva milijuna djece koja su navodno oteta i s kojima se trguje svake godine.

„Moramo reći ljudima što se događa. Zato sam htio sudjelovati u ovom filmu. Ovaj film, a potom „Uskrsnuće” – pozivam vas da pogledate i više nikad ne moram niti glumiti”, poručio je Caviezel.

Elon Musk poziva da film puste na Twitter

Elon Musk potaknuo je Angel Studios da na Twitteru emitiraju „Sound of Freedom”.

„Preporučujem da ga nakratko besplatno postavite na ovu platformu ili da jednostavno zamolite ljude da se pretplate na podršku (ne bismo zadržavali nikakva sredstva)”, tvitao je Musk.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh