Najave

„LJUBAV DOPIRE SVUDA“

VIDEO Novi film o putovanju poznatog glumca kroz najsiromašnije zemlje svijeta „Ovo me putovanje dirnulo na toliko različitih načina – emotivno, duhovno i fizički“, rekao je glumac i producent Gerard Butler, i naglasio da unatoč tome što je do sada snimio mnogo filmova o herojima, tek sada je upoznao one prave heroje…

Foto: marysmeals.hr

 

„Ovo me je putovanje dirnulo na toliko načina“

Novi film „Ljubav dopire svuda“ prati putovanje glumca i producenta Gerarda Butlera s osnivačem humanitarne organizacije Marijinih obroka Magnusom MacFarlane-Barrowom, kroz Liberiju i Haiti.

„Ovo me je putovanje dirnulo na toliko različitih načina – emotivno, duhovno i fizički. Stvaram filmove o herojima, no oni su često u velikim, naglašenim okruženjima… a onda posjetite Liberiju i Haiti i vidite kako su učitelji u školama i djeca koja dolaze praznoga trbuha svaki dan u školu – heroji“, rekao je Gerard Butler.

Film pokazuje nevjerojatnu moć promjene koju ima obrazovanje i nužno potrebnu hranu u školama za najranjiviju djecu svijeta

Film je snimljen prije krize COVID-a 19 i pokazuje nevjerojatnu moć promjene koju ima obrazovanje i nužno potrebnu hranu u školama za najranjiviju djecu svijeta.

„Nalazimo se u vremenu jedinstvene globalne krize koja utječe na to kako ljudi diljem svijeta žive, rade i obrazuju se. Djeca su posebno ranjiva i rizična u ovoj situaciji i postoji opasnost da budu zaboravljena usred straha i pomutnje u novom svijetu“, objašnjava Magnus i dodaje da „nikada nije bilo važnije u Marijinim obrocima održati obećanje i poduprijeti tu djecu dostavljajući hranu u njihove zajednice i domove, koji su sada njihova nova mjesta obrazovanja.“

 

O filmu

Film prikazuje Gerarda koji se potpuno uključio u život zajednice – predaje matematiku, pleše, sadi biljke u školskom vrtu, priprema hranu, donosi vodu iz lokalnog bunara, čak i dijeli savjete iz glume djeci u školskoj predstavi u kojoj je prikazano Isusovo rođenje.

Imao je priliku upoznati heroje u stvarnom životu

Gerard, koji je glumio u filmovima poput „300“, „Pad Anđela“, „P.S. Volim Te“, imao je priliku upoznati heroje u stvarnom životu u samom srcu Marijinih obroka.

„Svaki obrok koji posluže Marijini obroci dijelom su humanitarnog rada i malo djelo ljubavi“, poručuje Gerard.

 

Film će biti dostupan na web stranici Marijinih obroka, u četvrtak 25. lipnja.

Za više informacija posjetite www.marysmeals.hr.

 

Trailer filma možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh