Evangelizacija

LJUTI SE, ALI NE GRIJEŠI

VIDEO Ljutnja i kako je se osloboditi „Biblija kaže: Neka sunce ne zađe nad tvojom ljutnjom. Ljuti se, ali ne griješi. Možemo se naljutiti, ali ako odem ljut na spavanje, tada ljutnja postaje grijeh.“

molitve koje iscjeljuju srce

Foto: Unsplash Pedro Dias

 

Prva lekcija dr. Marka Virklera: Molitve koje iscjeljuju srce

Prije svakog seminara borio se s mislima odbacivanja, neprihvaćanja. Pomislio je, možda je njegovo srce ranjeno. Život ga je izudarao i shvatio je da u srcu nosi mnoge zidove.

Borba s odbacivanjem nestala je nakon što se supruga jednog njegovog poznanika, kirurga pomolila za njega. Bila je to savjetnica Kay Cox.  Molitva je trajala dva i pol sata. „Ako ti tvoja molitva ne pomaže, pokušaj drugačije moliti.“ Također, iz svog iskustva shvatio je i da ako svojom molitvom samo smanjuje pritisak u sebi, da se ne bi manifestirao, to nije pravo iscjeljenje.

Nakon tog iskustva iscjeljenja htio je to sve staviti u knjigu, organizirati korake koje je savjetnica Kay Cox primijenila u molitvi za njegovo iscjeljenje. Jer, kaže, najlakše uči i raste kada piše o nečemu. Tražio je od Boga da mu pokaže što ga je tako dugo držalo u tami, da mu pokaže korake koji su ga iscijelili. Došao je do sedam molitvi za iscjeljenje o kojima je sve zapisao u knjizi „Molitve koje iscjeljuju srce“.

U ovom videu dr. Virkler govori o svojoj ljutnji i kako je se oslobodio. „Biblija kaže: Neka sunce ne zađe nad tvojom ljutnjom. Ljuti se, ali ne griješiti. Možemo se naljutiti, ali ako odem ljut na spavanje, tada ljutnja postaje grijeh.“

Pogledajte prvu lekciju dr. Marka Virklera u cijelosti:

Knjigu „Molitve koje iscjeljuju srce“ autorâ Marka i Patti Virkler, u izdanju Biblioteke Vinograd, po sniženoj cijeni od 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Knjiga „Molitve koje iscjeljuju srce“ daje alate za učinkovito služenje u području oslobađanja ljudi od demonskih utvrda koje su mogući uzrok tvrdokornim problema s kojima se vi ili vaši bližnji borite. Neki primjeri uključuju strahove, tjeskobe, stalne i neobjašnjive neuspjehe u određenim područjima, grijeh kojeg se ne možete riješiti, psihičke pritiske i zdravstvene probleme. Ako se dugo borite s time i ne vidite promjene, ovo je knjiga za vas.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh