Svjedočanstva

PRVI DIO SVJEDOČANSTVA

VIDEO Gloria Polo: Nisam vjerovala da đavao postoji, dok se nisam našla na vratima pakla… U prvom dijelu svjedočanstva dr. Polo govori o životu prije obraćenja; ulasku u loše društvo, doticaju s new ageom, vračanjem, pobačaju koji je učinila, vrijednostima za koje je živjela… dok nije počela tražiti Boga, Istinu.

VIDEO Gloria Polo: Nisam vjerovala da đavao postoji, dok se nisam našla na vratima pakla…

Dr. Gloria Polo/ foto: lalucedimaria.it

 

Dr. Gloria Polo Ortiz, zubarica iz Kolumbije, 1995. godine je, u svojoj 36. godini, doživjela nesreću. Udarila ju je munja. Bila je u jako teškom stanju – noge su joj bile pougljenjene, bubrezi, pluća, jedan jajnik pretrpjeli su teške opekotine. Nekoliko je dana ležala u komi na aparatima. Za to vrijeme bila je na drugoj strani stvarnosti, u Onostranosti, i smjela se ponovno vratiti natrag da dâ svjedočanstvo za one koji ne mogu vjerovati. Ona nam je odatle donijela važnu Poruku.

Prvi dio svjedočanstva

U prvom dijelu svjedočanstva dr. Polo govori o životu prije obraćenja; ulasku u loše društvo, doticaju s new ageom, vračanjem, pobačaju koji je učinila, vrijednostima za koje je živjela… dok nije počela tražiti Boga, Istinu.

„Kako je velik sakrament braka. Usprkos svim ranama koje smo nanijeli jedno drugomu, u trenutku kada se moj suprug rasplakao, Gospodin je iskazao svoje milosrđe i vratio me u tijelo. Prevezena sam u bolnicu, a moj nećak je umro. Odvezli su me u operacijsku salu i operirali me. Moji bubrezi, svi unutarnji organi koji su bili spaljeni, kolabirali su i pala sam u komu. Ali u tom trenutku imala sam drugo iskustvo…“

Prvi dio svjedočanstva (s hrvatskim titlovima) možete pogledati ovdje:

Svjedočanstvo Glorije Polo možete pročitati u knjizi ‘Gloria Polo: Od iluzije k istini’. Knjigu možete potražiti ovdje

Izvor: YouTube (Rosa Mistica)

Odabrala Magdalena Vlaho; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh