Svjedočanstva

OD ILUZIJE K ISTINI

Čudesna životna priča dr. Glorije Polo: Stajala sam pred vratima raja i pakla

Od iluzije k Istini – stajala sam pred vratima raja i pakla

Foto: Shutterstock


 

Dr. Gloria Polo Ortiz, zubarica iz Kolumbije, 1995. godine je, u svojoj 36. godini, doživjela nesreću. Udarila ju je munja. Bila je u jako teškom stanju – noge su joj bile pougljenjene, bubrezi, pluća, jedan jajnik pretrpjeli su teške opekotine. Nekoliko je dana ležala u komi na aparatima.

Za to vrijeme bila je na drugoj strani stvarnosti, u Onostranosti, i smjela se ponovno vratiti natrag da dâ svjedočanstvo za one koji ne mogu vjerovati. Ona nam je odatle donijela važnu Poruku. Pročitajte ju na sljedećim stranicama, izravno iz njezinih usta.

Gloria Polo

Gloria Polo; foto: Giovanni Portelli (https://www.catholicweekly.com.au)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: