Razno

VJERUJETE LI U ČUDA?

VIDEO Crtež Djevice Marije nacrtan kredom na asfaltu prije 13 godina, misteriozno se ponovo pojavio Nikome nije jasno kako je crtež nastao prije 13 godina, kredom, mogao potrajati tako dugo ili kako ga nitko nije primijetio 13 godina.

Foto: Twitter Felix Palomo

U Meksičkom gradu Monterrey na jednom parkiralištu ponovo se nakon 13 godina pojavio crtež Djevice Marije nacrtan kredom. Njegovo podrijetlo isprva nije bilo poznato, ali nakon što su fotografije tajnovitog umjetničkog djela počele kružiti internetom, lokalne vlasti otkrile su da je nacrtana tijekom proslave nazvane Bella Vía, 2007. godine.

Originalni crtež iz 2007. godine

Nikome nije jasno kako je crtež nastao prije 13 godina, kredom, mogao potrajati tako dugo ili kako ga nitko nije primijetio 13 godina, piše Oddity Central, a prenosi portal Međugorje info. Također, ostaje misterij zašto se samo taj crtež pojavio, iako je te 2007. godine cijelo područje bilo iscrtano raznim crtežima u sklopu festivala.

“Vjerovali li u čuda ili ne, pitanje je kako se ova slika ponovno pojavila 13 godina nakon nastanka?” napisao je direktor Sektora za kulturu općine Guadalupe Félix Palomo na Twitteru.

Nakon 13 godina crtež se ponovno pojavio

Fotografije crteža kredom otkrivene u općini Guadalupe počele su kružiti društvenim mrežama prošlog tjedna, a nedugo zatim ljudi su počeli posjećivati ​​to mjesto kako bi se i sami uvjerili u postojanje crteža. Mnogi su, u čast Djevice Marije ostavili i upaljene svijeće i cvijeće.

Umjetnik koji ju je nacrtao 2007. godine navodno ju je ponovo posjetio i potvrdio da je riječ o istom crtežu napravljenom prije 13 godina. Umjetnikov identitet ostao je nepoznat.

Sad već poznata lokacija otad je ograđena i neprestano se zalijeva kako bi crtež bio vidljiviji.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh