Svjedočanstva

PADRE PIO - ČUDESNI ŽIVOT

ZAGOVOR SVECA: Kako mi je Padre Pio izmolio dijete Liječnici su joj rekli kako nema šanse da zatrudni. Nakon susreta s Padre Pijom, njegova je supruga bila trudna. Rekao mu je to ginekolog koji ju je pregledao i koji je ostao u zaprepaštenju, budući da je ranijim pregledima utvrdio kako je samo kirurški zahvat mogao omogućiti toj ženi postati majkom

Foto: Kelly Sikkema, Unsplash

Foto: Kelly Sikkema, Unsplash

 

Glumac Carlo Campanini, koji je sve svoje slobodno vrijeme provodio u San Giovanni Rotondu, ispričao mi je i o mnogim drugim čudesnim iscjeljenjima Padre Pija. Campanini, osim što je bio osobnim prijateljem i štovateljem Padre Pija, prijateljevao je i s drugim osobama koje su ga okruživale, dakle, mogao je svoje priče prikupiti iz prve ruke.

„Ja bih bio spreman počiniti svaki grijeh, pa i ukrasti, samo kada bi to pomoglo da moja supruga ostane u drugom stanju’…“

„Jednom sam prilikom čuo svog menadžera kako izgovara sljedeće riječi: ‘Nakon što sam se vjenčao sa svojom suprugom, moja je najveća želja bila imati s njom djecu, mnogo djece. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, moja supruga nije uspjela zatrudnjeti i liječnici kod kojih je otišla na pregled, rekli su joj da za to nema nikakvih izgleda. Ja bih bio spreman počiniti svaki grijeh, pa i ukrasti, samo kada bi to pomoglo da moja supruga ostane u drugom stanju’.

„Zašto ne bismo otišli kod Padre Pija?” predložio sam mu.

„Tko je Padre Pio?” upitao me.

Susret s Padre Pijom

Objasnio sam mu i uspio ga uvjeriti. Sutradan smo već bili u San Giovanni Rotondu. Odveo sam ga Padre Piju i on mu je ispričao svoju priču. Na kraju ga je upitao: „Trebam li svoju suprugu poslati na operaciju kako bi mogla imati djecu?”

„Eh, sinko moj, nož je nož”, odgovorio mu je i udaljio se.

„Što bi trebala značiti ta rečenica?” upitao me moj menadžer.

„Ne znam”, odgovorio sam, „ali vjerujem da ti je htio reći kako ta operacija nema nikakva smisla.”

Vratili smo se kući. Moj je menadžer bio razočaran. Unatoč tome, nakon mjesec dana ponovno je poželio otići kod Padre Pija. Tijekom putovanja, neprestano je ponavljao: „Tko zna hoće li me se Padre Pio uopće sjetiti”.

„Sigurno će se sjetiti”, hrabrio sam ga, „Padre Pio ništa ne zaboravlja.”

Padre nas je primio i moj mu menadžer reče: „Oče, molim Vas, želio bih imati dijete”.

Padre Pio mu je odgovorio: „Ali koliko djece bi ti htio? Zar nisi već dobio jedno?” te nas ostavi.

Moj me menadžer pogleda i odmahnu glavom kao da hoće reći: „Vidiš, zamijenio me s nekom drugom osobom”.

„No, dva me dana kasnije, nazvao. Vikao je od radosti…“

Vratili smo se u Rim, a da moj prijatelj cijelim putem nije izgovorio ni riječ. Odavao je dojam potpuno izgubljena čovjeka. No, dva me dana kasnije, nazvao. Vikao je od radosti. Njegova je supruga bila trudna. Rekao mu je to ginekolog koji ju je pregledao i koji je ostao u zaprepaštenju, budući da je ranijim pregledima utvrdio kako je samo kirurški zahvat mogao omogućiti toj ženi postati majkom.

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: FigulusIz knjige  Padre Pio – čudesni život autorâ Renza Allegrija.  Poznati talijanski novinar, Renzo Allgeri istražio je tisuće dokumenata koji se čuvaju u arhivu, kako bi ispričao čudesnu životnu priču Padra Pija iz Pietrelcine. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Spomenimo i kako će uskoro u izdanju Biblioteke Figulus biti dostupna knjiga Đavao u životu Padre Pija autora o. Tarcisija Cervinara. Knjiga je to pomoću koje ćete dobiti korisne savjete koje je Padre Pio davao svojoj duhovnoj djeci o postojanju đavla te kako se boriti protiv njega i poraziti ga.

Više o tome na poveznici.

Za Book.hr priredila G. S., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh