Duhovnost

BOŽJA KUĆA SLAVNIH

UOČI DOLASKA U HRVATSKU Poslušajte snažnu poruku Jima Caviezela; posebno vi koji žudite za priznanjem Jim Caviezel, koji je utjelovio Isusa u filmskom megahitu „Pasija”, sudjelovat će ove subote, 27. svibnja, na velikom molitvenom danu „Progledaj srcem” u Areni, u organizaciji Laudato TV-a. Dok čekamo njegov dolazak, preporučujemo vam ovu snažnu poruku o posebnoj „kući slavnih”, za kojom trebamo žudjeti

Foto: Screenshot

 

„Tvoje ime, ovdje na zemlji, možda neće stajati u „kući slavnih”. Ustvari, možda ćeš biti toliko neznatan da nitko neće niti znati tvoje ime.
Oskari i slave ljudske možda nikada neće biti dio tvoga puta, ali ne zaboravi: Bog ima nagradu koju će ti predati jednog dana.

Svita zemaljska brzo će te zaboraviti kada nisi više ne vrhu. Klicat će dok ne padneš, a kad padneš, prestat će. Ne i Bog.
On nikada ne zaboravlja. U njegovoj kući slavnih, zato što si povjerovao u Isusa Krista, zauvijek je upisano tvoje ime.

Kažem vam, prijatelji, ne bih mijenjao svoje ime, ma koliko neznatno bilo, koje je zapisano gore iznad zvijezda u Nebeskoj kući za sva slavna imena ovdje na Zemlji, ili za čast i ugled koji oni ovdje uživaju… Radije bih ovdje bio neznan i imao svoje ime upisano Gore.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh