Najave

INTERAKTIVNE RADIONICE

„Uči živjeti!“ – novi projekt udruge „Zdenac“ namijenjen djeci četvrtih i petih razreda osnovne škole Cilj projekta jest pomoći djeci da postanu zrele i odgovorne osobe, koje primjećuju i odgovaraju na potrebe drugih ljudi…

„Uči živjeti!“ – novi projekt udruge „Zdenac“ namijenjen djeci četvrtih i petih razreda osnovne škole

Humanitarna udruga „Zdenac“ iz Splita već sedam godina provodi program „Odgoj u solidarnosti“ u sklopu kojeg započinje novi projekt pod nazivom „Uči živjeti!“, namijenjen djeci četvrtog i petog razreda osnovne škole.

Projekt, koji će se održavati u Zagrebu i Splitu, sastoji se od interaktivnih radionica engleskog jezika, glazbe te dramske sekcije, koje vode stručnjaci – profesori engleskog i hrvatskog jezika te glazbe. Posebnost projekta je praksa solidarnosti, odnosno povezivanje s osobama treće životne dobi u Hrvatskoj, jačanje zajedništva, prihvaćanje različitosti i komunikacija s vršnjacima iz Latinske Amerike.

Cilj projekta jest pomoći djeci da postanu zrele i odgovorne osobe koje primjećuju i odgovaraju na potrebe drugih ljudi.

O programu „Uči živjeti!“ pisali smo i ranije, a više možete pročitati ovdje i ovdje.

Roditelji koji to žele, svoju djecu mogu prijaviti do 27. rujna u tajništvu udruge „Zdenac“. Više informacija možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu: [email protected]com.

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh