Svjedočanstva

MALENA RITA MARAVILLAS

SVJEDOČANSTVO Rođena je prva beba u Hrvatskoj koja je dobila ime po sv. Maravillas, a izmoljena je upravo po njezinu zagovoru! Lijepo svjedočanstvo!

SVJEDOČANSTVO Rođena je prva beba u Hrvatskoj koja je dobila ime po sv. Maravillas, a izmoljena je upravo po njezinu zagovoru!

Foto: Shutterstock

 

 

U braku smo skoro tri godine, te je naša prva devetnica bila sv. Riti i vjerujemo da nas je ona dovela do vas. 

Saznavši za vašu inicijativu (molitva za potomstvo, op. ur.), upisali smo se u nju i godinu dana molili s vama svake nedjelje te smo konačno ugledali plus na testu (za trudnoću, op. ur.).

Svake smo večeri molili molitvu sv. Maravillas.

U 7. tjednu trudnoće počele su komplikacije, krvarenja. Završila sam u bolnici 2 tjedna. Izašla sam iz bolnice točno kad sam završila devetnicu sv. Maravillas i sv. Riti, a to je bila Velika subota. Puštena sam kući na strogo mirovanje. Dan poslije spomendana sv. Rite, završila sam ponovno u bolnici 2 tjedna te mi je napravljena serklaza. 

Nastavili smo se moliti sv. Maravillas i sv. Riti.

Saznali smo da je curica i, kako smo i obećali, rekli smo da će zvati Rita Maravillas. Dani su prolazili, sve je bilo dobro. 2. rujna, 50 dana ranije, došla je naša malena Rita Maravillas s 1.900 g. I dalje smo molili i vjerovali da će sve biti dobro. 

Rita Maravillas jučer je napokon došla iz bolnice. 

Zahvaljujemo se svetoj Riti i svetoj Maravillas na daru života, te svim moliteljima koji su molili zajedno s nama.

Naša je vjera sada još jača. 🙏

 

Posjetite Facebook stranicu “Katolička svjedočanstva” (ovdje) i uključite se u molitvenu inicijativu. 😊

Malena Rita Maravillas

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh