Roditelji i djeca

KAKO PRAVI MUŠKARCI ODGAJAJU SVOJE KĆERI

Očevi i kćeri O važnosti očinske figure u odgoju

Foto: Kelly Sikkema, Unsplash

Foto: Kelly Sikkema, Unsplash

 

„Znam da mnogi očevi zabranjuju svojim kćerima izlaske s mladićima do neke dobi. Ako svojoj kćeri na vrijeme, još u djetinjstvu usadite osjećaj sigurnosti i pouzdanja, iskreno mislim da ona neće imati „potrebu“ izlaziti s mladićima sve dok se neće smatrati dovoljno zrelom da se s time zna nositi. Iz tog razloga svojim kćerima nikada nisam određivao dobnu granicu kada mogu poći na prvi spoj.

Vjerujem da djevojke, kada su očevi prisutni i angažirani u njihovim životima, nemaju potrebu prerano početi izlaziti s mladićima. Obično one djevojke koje nemaju dobar odnos s ocem, počnu rano u mladićima tražiti neku vrstu ljubavi i prihvaćanja, a iz toga mogu nastati brojni problemi.”

Iz knjige Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri autora Alana Migliorata. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh