Recenzije knjiga

NOVA KNJIGA U IZDANJU FIGULUSA

SVEKRVE I SNAHE Mogu li dvije žene voljeti istog muškarca i uz to se dobro slagati? Autorica tvrdi da mogu! Stvarne situacije, humor, praktični savjeti...

SVEKRVE I SNAHE Nova knjiga koja će vam pomoći u izgradnji jednog od složenijih ljudskih odnosa

Foto: LM Design; Shutterstock

 

Mogu li dvije žene voljeti istog muškarca i uz to se dobro slagati? Autorica tvrdi da mogu! 

Stvarne situacije, humor, praktični savjeti…

 

Svekrve i snahe rodbinski su i zakonski „vezane“, a da ih o tome nitko nije pitao. Ipak, izazov je to koji je moguće nadvladati. Odnos svekrve i snahe zasigurno ulazi u one složenije ljudske odnose. Da, teška je to vrsta plesa. No zbog same naravi ovog odnosa od tih se dviju žena očekuje da spontano zaplešu u istom ritmu, a u stvarnosti ta se povezanost tek u rijetkim slučajevima ostvari preko noći. Zapravo, taj ples zna biti jedan mučan tango. Naravno, za izgradnju svakog trajnog ljudskog odnosa potrebno je vrijeme, mudrost, milost i molitva.

Sigurna sam da ćete se prepoznati u nekima od ovih priča i da ćete pronaći smjernice koje možete primijeniti u svojim životnim situacijama

Kao snaha i kao svekrva već godinama aktivno plešem sa svojim partnericama. Nudim vam svoje iskustvo u osjetljivim pregovaranjima i u rastu u razumijevanju, koje je potrebno kako biste s muževljevom obitelji razvili zdrave odnose prožete ljubavlju.

Kroz stotine razgovora sa ženama i u tu svrhu posebno osmišljene upitnike, koje je njih mnogo više ispunilo, sabrala sam neka osnovna načela, moguće prepreke na koje možemo naići i praktične savjete koji vam mogu pomoći izgraditi što bolju komunikaciju s muževljevom obitelji i rodbinom. Sigurna sam da ćete se prepoznati u nekima od ovih priča i da ćete pronaći smjernice koje možete primijeniti u svojim životnim situacijama. Imena su, naravno, izmijenjena kao i neki detalji kako bi se zaštitila privatnost žena koje su velikodušno s nama podijelile svoja iskustva.

Dok otkrivate kako skladno plesati u ritmu sa svojom svekrvom ili snahom, spoznat ćete da taj odnos može obogatiti vaš život i da je uzbudljiva povlastica rasti u njemu.

 

Autorica

 

Zašto ova knjiga?

U knjizi ćete, između ostaloga, pronaći savjete kako da:

  • postavite zdravu granicu u odnosu sa svojom svekrvom/snahom;
  • iskažete poštovanje svojoj svekrvi/snahi;
  • izgradite dobar odnos s muževljevom obitelji (snahe);
  • naučite izražavati ono što vam smeta u odnosu s vašom svekrvom/snahom;
  • (…)

 


Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Osnovne informacije:

Naslov: „Svekrve i snahe”
Autor: Annie Chapman
Nakladnik: Figulus d.o.o.
Godina izdanja: 2020.
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 186
Uvez: tvrdi
Veličina knjige: 14 x 21 cm

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh