Aktualnosti

ZA UDRUGU SAVAO

Stjepan Ivan Horvat: ‘Uspjeli smo!!! U pet dana skupili ste preko 20 000 eur!’ „Ma nevjerojatni ste! Bog vas stostruko nagradio! Rekao sam da ako premašimo iznos, ostatak ide za gorivo i mirišljavi borić", naveo je

Foto: Ev, Unsplash

Foto: Ev, Unsplash

 

Jedan od volontera udruge Savao koja se brine za beskućnike, pater Stjepan Ivan Horvat na svojoj Facebook stranici objavio je kako je u samo pet dana skupljeno više od 20 tisuća eura donacija potrebnih za kombi koji je za rad udruge od velike nužnosti. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

„Uspjeli smo!!! U 5 dana skupili ste preko 20 000 eur!

Čudo ste, hvalaaa!

Već neko vrijeme volontiram s udrugom „Savao”, radi se o brizi za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja. Između ostalih aktivnosti, utorkom i petkom se nalazimo u prostorijama udruge i pripremamo pakete koje dijelimo na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, osim toga povremeno ih posjećujemo i tamo gdje žive ili borave.

Kako broj volontera pa i vas koji nam pomažete, ali na žalost i potrebitih raste, a dosad smo se krpali i snalazili s osobnim automobilima jer više puta tjedno potrebno je nešto prevesti, popraviti im kod kuće ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta (bolnica i sl.). Za te stvari jako bi nam dobro došao kombi, a sada ćemo zahvaljujući vama uskoro i nabaviti!!! Sad smo u potrazi za odgovarajućim vozilom koje bi se smjestilo u ovaj cjenovni rang, ako imate kakvu ponudu pošaljite nam.

Ma nevjerojatni ste! Bog vas stostruko nagradio!

Rekao sam da ako premašimo iznos, ostatak ide za gorivo i mirišljavi borić.

Hvala vam do Neba! Opet se pokazalo da kad se povežemo možemo puno više nego što mislimo! Hvala i našim medijima, Bitno.net, Hrvatski katolički radio, Radio Marija Hrvatska i Book hr koji su se odazvali ovom pozivu i medijski nam pomogli da se čuje za ovu akciju.

Baš čudo!”

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh