Duhovnost

SNAŽNA MOLITVA

Molitva za nadvladavanje napadaja Sotone „Čeznem za time da budem vojnik u tvojoj vojsci, nadvladavajući sve Sotonine napade i stupice. Želio bih širiti tvoje kraljevstvo i posvema služiti tebi, svomu Gospodaru i Gospodinu Isusu Kristu...”

Molitva za nadvladavanje napadaja Sotone

Foto: Shutterstock

 

Najdraže Presveto Trojstvo – besmrtni Bože!

Danas dolazim k tebi da bih primio/la milost i snagu tvojega Svetog Duha da nadvladam sve Sotonine zamke u svojem služenju i hodu prema tebi. Čeznem za time da budem vojnik u tvojoj vojsci, nadvladavajući sve Sotonine napade i stupice. Želio bih širiti tvoje kraljevstvo i posvema služiti tebi, svomu Gospodaru i Gospodinu Isusu Kristu.

U ovoj svakodnevnoj borbi sa Zlim prihvaćam tvoju božansku mudrost i božansko razlučivanje

U ovoj svakodnevnoj borbi sa Zlim prihvaćam tvoju božansku mudrost i božansko razlučivanje. Zazivam sve anđele koji su mi dodijeljeni u pomoć u ovoj svakodnevnoj borbi za pravednost i istinu. Zahvaljujem ti, Isuse Kriste, za pobjedu tvoje Predragocjene Krvi i molim za milost i pomazanje da budem postojan i nepokolebljiv u svojem pozivu i na svojem putu.

Poznajem sva tvoja obećanja – o da i amen – te odbacujem danas svaki duh obeshrabrenja koji postoji u meni. Odbijam prihvatiti obeshrabrenje i stavljam svoj um pod zaštitu tvoga predragocjenog Duha Svetoga te odbijam svaku negativnu misao koja mi dolazi na pamet. Oslobađam vjeru i snagu Isusa Krista i oslobađam dar vjere da bude moj štit protiv negativnih strelica Neprijatelja.

Poznajem sva tvoja obećanja – o da i amen – te odbacujem danas svaki duh obeshrabrenja koji postoji u meni

Vezujem duh nesigurnosti u svojoj službi i u svojem životu. Odbijam biti podložan iznenađenju; odbijam biti pod utjecajem nesigurnosti i iznenađenja. Prihvaćam Isusovu snagu da stojim postojano i da se ne pokolebam – proglašavam pobjedu nad svim duhovima nedoumice i nesigurnosti. Odbacujem sve duhove depresije koji me napadaju, mene i moju službu. I tražim od tebe, Duše Sveti Božji, da požuriš duh postojanosti na mojem putu. Tražim snažniju glad za tvoju riječ – dublji duh molitve – i prihvaćam duh sudjelovanja u zajedništvu sa svojom zajednicom.

Tražim veću snagu vizije i djelovanja za tvoje kraljevstvo, Nebeski Oče. Odbacujem i vežem svaki naputak zla koji me želi lišiti moje vizije koju imam za tvoje kraljevstvo.

Prihvaćam dar otkrivanja Božje riječi i iščekujem da čujem tvoj glas, Isuse, moj Pastiru…

Odbijam skrenuti s puta; štoviše, tražim napredovanje u svojem služenju i viziji. Hvala ti, Nebeski Oče, što me pozivaš da budem izabrana posuda tvojeg kraljevstva.

Prihvaćam dar otkrivanja Božje riječi i iščekujem da čujem tvoj glas, Isuse, moj Pastiru, koji si moj Put, moja Istina i moj Život. Tražim dar vjernosti da te slijedim, Isuse, i odbacujem svaki duh koji bi me naveo da skrenem s puta. Podvrgavam sve svoje osjećaje i emocije tebi, najdraži Duše Sveti, i molim te da ih posvetiš da budu sveti i da ne budu tjelesni. Odbacujem u ime Isusovo svaki napad na moje emocije i osjećaje i podvrgavam ih Umu Kristovu.

Hvala ti, Isuse, za tvoju slavu. Molim te da uvijek budeš uz mene jer sam na prvoj crti bojišnice. S tobom kraj sebe odbacujem duh povlačenja. Ti si rekao da ti nećemo udovoljiti ako se povučemo. Stoga stojim uz tvoju riječ, Isuse, da si ti moja Snaga i moja Utvrda i odbijam se povući iz bitke. Primam milost i pomazanje da idem naprijed – a ne da se povlačim. Da idem naprijed u pobjedu – pobjedu nad Sotonom za slavu tvog kraljevstva.

Odbijam slušati Sotonin glas i odlučujem slušati glas Isusa, svog Pastira

Odbijam i odbacujem svaki duh očaja koji me napastuje. Odbijam slušati Sotonin glas i odlučujem slušati glas Isusa, svog Pastira. Isuse, rekao si da tvoje ovce poznaju tvoj glas i neće slijediti drugi glas. Duše Sveti Božji, otvori moje duhovne uši da čuju Isusov glas ljubavi, utjehe, snage i vodstva. Zajedno, moj ljubljeni Isuse, idemo na polje služenja te, budući da sam zaštićen/a tvojom Predragocjenom Krvlju, stavljam kacigu spasenja, a ne očaja, na sebe. Odsada nadalje naviještam mač tvojeg Duha – Božju riječ!

Hvala ti, blagoslovljeno, sveto, nepodijeljeno Trojstvo, za te pobjede u tebi. Uzmi moju ljubav i zadrži ju kao znak mojega vječnog služenja tebi. Zauvijek povezan/a s tobom! Amen!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh