Najave

ZA SVAKOGA PONEŠTO

SKAC i MAGIS otvorili prijave za svoje ljetne programe: po jubilarni 20-i put ide se u čuvene Modrave Programe najavljuju kao "iskustvo Božje blizine u prirodi i bližnjima." 

Foto: SKAC Palma | Canva 

Program ‘Jednostavno ljeto – Modrave’

Za one koji žele iskusiti siromaštvo duhom, iz SKAC-a preporučuju program na Modravama. Mladi će se, po jubilarni 20. put, smjestiti u starom i skrivenom masliniku na rtu Ovanj te će, uz rad, igru, molitvu i dijeljenje, kušati kako je malo potrebno za istinsku radost. Oni koji se prijave na ovaj program, aplikaciji Notion, će morati napraviti vježbe koje uključuju razne aktivnosti (čitanje, pisanje, opažanje, eksperimenti…).

Vrijeme i preporučena dob:

2. – 8. srpnja, 15 – 28 godina

9. – 15. srpnja, 15 – 18 godina

16. – 22. srpnja, 18 – 28 godina

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 100€, a za zaposlene 115€. Prijave su na linku ovdje. 

Program ‘Duhovne vježbe u šutnji – Modrave’

Program je definitivno za one koji se žele skloniti u tišinu, maknuti od svijeta i tražiti Boga još intenzivnije. Sve one koji se odluče prijaviti na ovaj program, očekuje: redoviti dnevni ritam u tišini, prilika za intenzivnu molitvu i produbljivanje iskustava kroz razgovor s pratiteljem. Kao i u prethodnom programu, svi prijavljeni će, u aplikaciji Notion, raditi razne predvježbe.

Vrijeme i preporučena dob:

23. srpnja. – 1. kolovoza, 18 – 35 godina

3. – 11. kolovoza, 18 – 35 godina

Participacija za studente i nezaposlene u terminu od 23. srpnja do 1. kolovoza iznosi 135€ (zaposleni: 150€), dok za termin od 3. do 11. kolovoza iznosi 120€ (zaposleni: 135€). Prijaviti se možete na linku ovdje. 

Program ‘Magis CRO’

Međunarodni projekt koji će se, ako se prijave mladi iz stranih zemalja, održati na engleskom jeziku. Temelji se na ignacijevskoj duhovnosti te se sastoji od dva dijela: ignacijevskih eksperimenata i završnog događaja. Prvi dio, koji se odnosi na eksperimente, će se istovremeno održati na pet različitih lokacija u Hrvatskoj. Moguće je odabrati jedan od šest eksperimenata koji su grupirani u sljedeće skupine: duhovnost, hodočašća, umjetnost, društvo i kultura. Eksperimenti su odlična prilika svim sudionicima da izađu iz svoje komfor zone te se okušaju u novim i nepoznatim situacijama.

Vrijeme i preporučena dob:

12. – 20. kolovoza, 18 – 30 godina

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 160€, dok za zaposlene iznosi 175€. Prijaviti se možete ovdje.

SKAC Palma; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh