Aktualnosti

FILM KOJI GOVORI O POBAČAJU

Redatelj filma „Unplanned“: Google i Twitter su cenzurirali film „Nemoguće je procijeniti štetu koju nam je prouzrokovalo Googleovo odbijanje, ali apsurdno je misliti da ona nije učinjena” - rekao je redatelj filma

Redatelj filma „Unplanned“: Google i Twitter su cenzurirali film

Foto: avemariaradio.net


 

Chuck Konzelman, redatelj filma „Unplanned“, izjavio je da je Google cenzurirao banner oglase za spomenuti film. Njihova je oglašivačka politika takva da se protive sadržajima vezanima uz pobačaj:

„No, postoji jedan problem – nismo imali oglase vezane za pobačaj. Promovirali smo film”, rekao je Konzelman američkim senatorima.

„Čvrsto vjerujemo da su nas usporili skrivajući se iza visoko selektivne i diskriminirajuće provedbe vlastitih smjernica. Nemoguće je procijeniti štetu koju nam je prouzrokovalo Googleovo odbijanje, ali apsurdno je misliti da ona nije učinjena.” Sličan se je problem dogodio i na Twitteru, no sve je vraćeno u normalu nakon otprilike tri sata.

Bez obzira na sve cenzure, „Unplanned“ je od početka prikazivanja pogledalo nekoliko milijuna ljudi, a do danas je samo u Americi zaradio više od 15 milijuna dolara.

Više o filmu možete saznati ovdje, a svjedočanstvo Abby Johnson možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh