Aktualnosti

„UNPLANNED“

VIDEO Bivša ravnateljica klinike „Planned Parenthooda“ u novom filmu iznosi šokantne detalje – pogledajte najavu Abby Johnson bila je jedna od najmlađih direktorica klinike „Planned Parenthooda“. Pomagala je u izvođenju više od 20 tisuća pobačaja, no jedno je iskustvo promijenilo njezin život…

VIDEO Bivša ravnateljica klinike „Planned Parenthooda“ u novom filmu iznosi šokantne detalje – pogledajte najavu

Foto: stream.org


 

Krajem ožujka bit će prikazan novi film „Unplanned“ (eng. Neplaniran), o životu bivše ravnateljice jedne od klinika „Planned Parenthooda“, organizacije za planiranje obitelji koja je nadležna za izvršavanje pobačaja u SAD-u. Premda je središte tvrtke u Americi, preko svojih „tvrtki kćeri“ djeluje i u drugim zemljama u svijetu.

Redatelj novoga filma o „Planned Parenthoodu“ javnosti je poznat po svojim dvjema uspješnicama – filmovima „Bog nije mrtav“ i „Mogu samo zamisliti“. Film „Unplanned“ donosi svjedočanstvo Abby Johnson, koja je bila jedna od najmlađih ravnateljica klinike. Sudjelovala je u izvođenju više od 20 tisuća pobačaja, no nakon što je pozvana sudjelovati na pobačaju 13 tjedana stare bebe uz ultrazvuk, počela je mijenjati svoje stavove.

Trailer filma možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh