Mladi

VODIČ ZA SAMCE

Kako pronaći buduću suprugu? Vjerujte mi, oko vas je mnogo lijepih i religioznih mladih žena, koje se mole za pronalazak muža…

Kako pronaći buduću suprugu

Foto: Shutterstock

 

Kako upoznati buduću suprugu? Ponekad je upoznavanje naizgled „slučajan“ događaj koji niste mogli planirati. A možda si upoznao buduću suprugu još u srednjoj školi. Načina je bezbroj, no pravo je pitanje kako upoznati „kvalitetnu“ suprugu i zato je jako važno moliti dok tražite suprugu.

Vjerujte mi, oko vas je mnogo lijepih, virtuoznih i religioznih mladih žena koje se mole za pronalazak muža.

Crkva

Najbolje mjesto za upoznati dobru katoličku ženu. Uključite se u život župne zajednice, nemojte trčati van čim misa završi, ostanite i upoznajte se s ljudima.

Prijatelji

Vaši prijatelji poznaju neke ljude koje vi ne poznajete. To je činjenica. A ako imate dobre prijatelje, takvi vjerojatno poznaju i neke žene s dobrim kvalitetama. Ako se družite s pravim ljudima, to će povećati vaše šanse.

Volontiranje

Ako ste u nečemu strastveni, volontiranje je odlična prilika da upoznate ženu koja dijeli vaša uvjerenja.

Fakultet

Fakultet je također izvrsno mjesto za upoznavanje žena! Uključi se u katoličku zajednicu na svom kampusu (ako postoji).

Internet

Prije nekoliko godina ovo nikada ne bih preporučio. Odlučio sam da nikad to neću učiniti, a ljude koji su išli na spojeve s ljudima koje bi upoznali preko interneta smatrao sam očajnima ili ludima. Onda sam upoznao svoju suprugu. Online.

Svejedno želim napomenuti da trebate biti oprezni. Vrlo je lako lagati preko interneta, koristiti lažni identitet i slično. Ne bih preporučio internet kao prvu opciju.

Izvor: The Catholic Gentleman

Prevela Vedrana Prka

Najčitanije

Na vrh