Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Proglašavam i prihvaćam po tvojoj Predragocjenoj Krvi slobodu i iscjeljenje svoga braka

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, donosim ti danas u poniznosti svoga srca sve ono što me muči iz prošlosti; određene stvari iz mog života i moje prošlosti prije braka, koje negativno utječu na naš brak. Donosim ti i sve one teške situacije, možda i traumatične, koje smo prošli u braku. Predajem ti sada, Isuse, sve negativne posljedice na moj duh, dušu i tijelo, koje su izazvale frustracije, nerazumijevanje, svađe, vrijeđanja, odbacivanja, neprihvaćanja, osuđivanja, svako neiskazivanje ljubavi i poštovanja. Stavljam ih na tvoj Križ i odričem ih se. Molim te, Isuse, oslobodi me ovog trena! Molim te, Isuse, dotakni ovog trena i mog supružnika. Predajem ga u tvoje ruke, oslobodi ga i iscijeli od svakog negativnog utjecaja prošlosti. Molim te, Isuse, oslobodi i naš brak, naše zajedništvo, našu obitelj! Proglašavam i prihvaćam po tvojoj Predragocjenoj Krvi slobodu i iscjeljenje svoga braka. Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Isuse, predajem ti svoju prošlost. Oslobodi mene, mog supružnika i naš brak od svakog negativnog utjecaja na naš život i naš brak.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh