Aktualnosti

POČIVAO U MIRU

Preminuo o. Michał Łos, poljski redovnik koji je za svećenika zaređen u bolničkoj sobi Jutros je preminuo o. Michał Łos, 31-godišnji redovnik koji je za svećenika zaređen u bolničkoj sobi. O. Michał zamolio je svoje poglavare da ubrzaju proces njegova ređenja i polaganje vječnih zavjeta, što je dopustio papa Franjo…

Foto: Facebook

 

Jutros je preminuo o. Michał Łos, 31-godišnji redovnik koji je za svećenika zaređen u bolničkoj sobi. O. Michał zamolio je svoje poglavare da ubrzaju proces njegova ređenja i polaganje vječnih zavjeta, što je dopustio papa Franjo. Mons. Marek Solarczyk, pomoćni biskup varšavsko-praški, zaredio ga je za đakona, a potom i za svećenika.

Mladi je svećenik bolovao od raka, a liječničke prognoze nisu bile dobre. Početkom lipnja posjetio ga je i poljski predsjednik Andrzej Duda kojega je o. Michał blagoslovio.

„Vjerujemo da se je susreo s uskrslim Kristom kojemu je tako silno želio služiti kao svećenik. Hvala vam za vaše molitve i podršku“ – piše na službenoj stranici redovničke družbe kojoj je o. Michał pripadao.

Počivao u miru Božjem!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh