Aktualnosti

VARŠAVA

Dirljiv prizor: Poljski predsjednik primio blagoslov od teško bolesnog svećenika Prošlog je tjedna mladi svećenik proslavio rođendan, a tom ga je prigodom posjetio i poljski predsjednik Andrzej Duda, kojega je o. Michał blagoslovio

Dirljiv prizor: Poljski predsjednik primio blagoslov od teško bolesnog svećenika

Foto: Orioniści – Prowincja Polska

 

Nedavno smo na našem portalu pisali o teško bolesnom redovniku iz Poljske koji je u bolnici zaređen za svećenika (više možete pročitati ovdje). Životna priča o. Michała Łosa u kratkom se je razdoblju proširila svijetom i dirnula mnoge.

Prošlog je tjedna mladi svećenik proslavio rođendan, a tom ga je prigodom posjetio i poljski predsjednik Andrzej Duda, kojega je o. Michał blagoslovio.

Poljski predsjednik Duda deklarirani je vjernik katolik, piše Medjugorje-info.com. Dan nakon što je izabran za predsjednika, otišao je na hodočašće Majci Božjoj u Jasnu Goru. Na tijelovskoj procesiji rekao je novinarima: „Kao predsjednik nikome neću govoriti da se mora moliti. Htio bih, međutim, da niti meni nitko ne oduzima pravo da živim svoju vjeru.“

foto 1

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh