Aktualnosti

VARŠAVA

Dirljiv prizor: Poljski predsjednik primio blagoslov od teško bolesnog svećenika Prošlog je tjedna mladi svećenik proslavio rođendan, a tom ga je prigodom posjetio i poljski predsjednik Andrzej Duda, kojega je o. Michał blagoslovio

Dirljiv prizor: Poljski predsjednik primio blagoslov od teško bolesnog svećenika

Foto: Orioniści – Prowincja Polska


 

Nedavno smo na našem portalu pisali o teško bolesnom redovniku iz Poljske koji je u bolnici zaređen za svećenika (više možete pročitati ovdje). Životna priča o. Michała Łosa u kratkom se je razdoblju proširila svijetom i dirnula mnoge.

Prošlog je tjedna mladi svećenik proslavio rođendan, a tom ga je prigodom posjetio i poljski predsjednik Andrzej Duda, kojega je o. Michał blagoslovio.

Poljski predsjednik Duda deklarirani je vjernik katolik, piše Medjugorje-info.com. Dan nakon što je izabran za predsjednika, otišao je na hodočašće Majci Božjoj u Jasnu Goru. Na tijelovskoj procesiji rekao je novinarima: „Kao predsjednik nikome neću govoriti da se mora moliti. Htio bih, međutim, da niti meni nitko ne oduzima pravo da živim svoju vjeru.“

foto 1

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh