Duhovna glazba

RAPHA’EL

Poslušajte novu pjesmu i molitvu ozdravljenja u izvedbi Filipa Panze Pjesma ne govori samo o tjelesnom ozdravljenju, već ozdravljenju bilo koje vrste, a svima nam je potrebno, barem na nekom polju.

screenshot /yt
In-eternum - katolički planer

Foto: Screenshot | YouTube 

Jučer, 26. lipnja, na YouTube kanalu ‘Nova Eva’ premijerno je objavljenja pjesma ‘Rapha’El’ u izvedbi Filipa Panze. Molitvu ozdravljenja je napisao Filip Panza, a tekst je teološki provjerio fra Ivan Marija Lotar. U izvedbi su također sudjelovali: Ivan Škunca, Martina Pustički, Ana Vidojević i Dubravka Knežević.

Filip Panza je na svom Instagram profilu podijelio detalje oko nastanka pjesme, koju je – kako i sam svjedoči – napisao dok se tome najmanje nadao:

“Naime, ova pjesma je došla iznenada, onda kada sam se najmanje nadao. U planu je bilo snimati jednu drugu pjesmu koju sam napisao na Podbrdu, međutim On je imao drugačiji plan kojem nisam mogao reći ne. Sada vidim i zašto!

Izlazak 15,26: „Jer ja sam Jahve koji dajem zdravlje, i tijelu i duši”

Jeremija 24,14: Iscijeli me, Gospodine, i bit ću iscijeljen; spasi me, i bit ću spašen: jer ti si hvala moja.

Matej 11, 28 Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.

Ova tri biblijska retka bili su mi inspiracija za tekst, mnogo životnih okolnosti i ljudi koji su u mome životu ostavili traga. Pjesma ne govori samo o tjelesnom ozdravljenju, već ozdravljenju bilo koje vrste, a svima nam je potrebno, barem na nekom polju. Kao i kod mojih ostalih pjesama, zaista se nadam da će ljudima biti na blagoslov i neka se On proslavi.”

Najčitanije

Na vrh