Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

POSEBNE POGODNOSTI Naruči svoju omiljenu knjigu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

POSEBNE POGODNOSTI Naruči svoju omiljenu knjigu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

www.figulus.hr


 

I usred novonastalih okolnosti – tu smo za vas!

Dragi prijatelji,

zbog mjera koje se provode s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa preporučeno nam je da izbjegavamo javna mjesta. No i dalje imate mogućnost naručiti svoju omiljenu knjigu iz udobnosti svoga doma! 😊

Uz trenutne pogodnosti koje vam nudimo – 30% popusta na odabrane naslove tijekom Korizme (ovdje), te 10% popusta na ostale naslove za kupnju preko našeg web-shopa, osigurali smo i besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 100 kuna (do 31. svibnja)! Uz to, uskoro, u posebnoj kategoriji „Outlet“, moći ćete pronaći odabrane naslove na popustu do čak 70%!

Više saznajte na www.figulus.hr!

Kako naručiti?

  1. Preko web-shopa: www.figulus.hr
  2. E-mailom: [email protected]
  3. Pozivom: 095/206-5421

 

Vaše će se narudžbe obraditi u najkraćem mogućem roku a knjige će biti poslane na vašu adresu! 📚

Želimo napomenuti da naši djelatnici rade sukladno svim sanitarnim propisima (s maskama i rukavicama i koristeći dezinfekcijska sredstva).

Iskoristimo ovo vrijeme i za osobnu i duhovnu izgradnju. 😊

„Neka mi Gospodin podari smirenost da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti, hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti i mudrost da ih razlikujem.“ (sv. Franjo Asiški)

 

Vaš Figulus

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh