Aktualnosti

POZIVA P. STJEPAN IVAN HORVAT

Pomozimo udruzi Savao u nabavci kombija Do sada su se za prijevoz paketa i ostalih stvari snalazili s osobnim automobilima jer je više puta tjedno potrebno nešto prevesti, popraviti nešto u domovima štićenika ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta

Foto: Jon Tyson, Unsplash

Foto: Jon Tyson, Unsplash

 

Putem svog Facebook profila pater Stjepan Ivan Horvat  poziva sve ljude dobre volje da pomognu Udruzi  „Savao” skupiti potrebna novčana sredstva za nabavu kombija koji će uvelike olakšati djelovanje ovoj Udruzi koja se posvećuje brizi za potrebite.

Udruga Savao, inače, brine za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja.  Između ostalih aktivnosti, utorkom i petkom nalaze se u prostorijama Udruge i pripremaju pakete koje dijele na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, a povremeno ih i posjećuju tamo gdje žive ili borave.

Pater je u objavi istaknuo kako broj volontera i onih koji im pomažu, ali isto tako i potrebitih, konstantno raste. Do sada su se za prijevoz paketa i ostalih stvari snalazili s osobnim automobilima jer je više puta tjedno potrebno nešto prevesti, popraviti nešto u domovima štićenika ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta.

Za takve situacije dobro bi im došao kombi za koji već imaju nešto sredstava, a nedostaje im još oko 20 tisuća eura. “Pa vas molimo za pomoć koliko i ako možete; od srca. I 1 euro je puno jer nas puno s po „malo“ može učiniti ogromne stvari i ovim ljudima uvelike olakšati život”, apelirao je p. Stjepan.

Ako možete i želite pomoći, svoje donacije možete uplatiti na račun Udruge  „Savao”:

IBAN: HR8724020061100849037.

Swift code: ESBCH22XXX

BIC: ESBCHR 22

Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh